Everest 32ED8D – televizor cu diagonala de 81 centimetri si tuner digital, accesibil

Chiar daca nu am foarte multe informatii despre acest producator, astazi vine la review un televizor marca Everest. 32ED8D face parte din noua gama de televizoare, toate accesibile, dotate cu functiile si optiunile necesare oricarui TV in 2015. Modelul de astazi este unul pe care il recomand pentru o camera de apartament obisnuita sau chiar pentru un living mai spatios. Garantia este cea standard, 24 de luni, insa contracost aceasta poate fi extinsa cu inca 12 sau 24 de luni.

In momentul de fata cred ca este cel mai ieftin TV cu diagonala de 32 inch, disponibil in ofertele magazinelor online, de aceea nu este corect ca acesta sa fie comparat cu modele din clasa premium. Este un TV pe care il recomand in primul rand celor care nu dispun de un buget foarte mare si nu vor sa plateasca in plus doar pentru brand. Design-ul acestuia este unul modern si elegant, asemanator cu ce intalnim si la modelele mai scumpe. Este construit dintr-un plastic de calitate cu finisaj usor texturat. Rama din jurul ecranului este foarte ingusta, lansand in felul acesta mai mult spatiu disponibil pentru display.

Everest 32ED8D din fata

Suportul pentru masa este unul format din doua picioruse, sistem intalnit de obicei la modelele marca LG sau Samsung. Cu ajutorul unui suport compatibil VESA (pe care va trebuie sa il cumparati separat) acesta poate fi montat foarte usor si pe perete. Dimensiunile sunt cele uzuale, intalnite in prezent la majoritatea televizoarelor din acest segment de pret, avand o greutate de 5.3 kilograme si o grosime de numai 5 centimetri. Telecomanda este potrivita ca si marime, raspunde bine la comenzi iar butoanele uzuale sunt asezate intuitiv.

Meniul de utilizare este disponibil in limba romana, fiind foarte usor de configurat sau setat. Posturile TV se schimba rapid, nu exista timp de asteptare ridicat nici in cazul posturilor in format HD. Sistemul audio este format din doua difuzoare stereo cu o putere maxima de 20 wati. Sunetul generat de acesta este puternic si clar, nu distorsioneaza nici atunci cand volumul este la maxim. Se poate conecta si la un sistem audio extern, in spatele acestuia fiind prezenta mufa tip minijack.

Asa cum am precizat la inceputul acestui review, diagonala de 81 centimetri este potrivita pentru o camera de apartment standard sau chiar pentru ceva mai spatios. Rezolutia maxima este de 1366 x 768 pixeli, adica HD. Imaginile afisate sunt clare iar culorile vii si naturale. De asemenea unghiul de vizibilitate este unul extrem de bun, chiar daca nu discutam despre un ecran IPS. Foloseste tehnologia LED, astfel consumul de energie este unul scazut, numai 56 wati atunci cand functioneaza si 0.5 wati atunci cand este in standby.

Este prezent tunerul digital DVB-T MPEG4, DVB-C MPEG4 dar si slotul CI+, astfel ca puteti receptiona posturile TV in format digital sau HD fara a mai avea nevoie de alt decodor extern sau mediabox extern, indiferent de operatorul de cablu. Nu lipseste nici playerul multimedia integrat, unul chiar foarte bun, care poate reda direct de pe stick-ul USB sau hard disk extern cam orice fisier audio, foto sau video.

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *