Everest 24E68D – televizor cu dimensiuni reduse, bun pentru bucatarie

Atunci cand am cautat un televizor pentru bucatarie cu greu am gasit ceva accesibil, care sa arate bine si sa fie dotat tuner digital si player multimedia incorporat. Acum oferta de televizoare cu diagonala mica si functii decente s-a extins, majoritatea producatorilor avand un model de acest gen in portofoliu. Daca nu vrei sa platesti foarte mult doar pentru brand, modelul de astazi ar trebui sa fie potrivit cerintelor tale.

Everest 24E68D face parte din gama 2015 iar cea mai buna oferta am gasit-o aici, inclus in pret fiind si transportul. De asemenea magazinul ofera posibilitatea de a extinde perioada de garantie cu inca 12 sau 24 de luni, bineinteles contracost. Desi este un televizor ieftin, design-ul acestuia este unul care se incadreaza cu succes in standardele actuale, impuse de marii producatori. Rama din jurul ecranului este foarte ingusta, lansand in felul acesta mai mult spatiu disponibil pentru display.

Everest 24E68D din fata

Suportul pentru masa pastreaza aceeasi forma clasica, intalnita de obicei la modelele mai ieftine. Totusi, daca nu sunteti multumiti de aspectul acestuia puteti opta pentru un suport extern cu prindere tip VESA. Telecomanda este potrivita ca si marime iar butoanele uzuale sunt asezate intuitiv, dupa numai cateva ore de utilizare aproape ca le inveti asezarea. Posturile TV se schimba rapid, nu exista timp de asteptare ridicat nici in cazul celor HD. Meniul este disponibil in limba romana, fiind foarte usor de setat sau configurat chiar si de persoanele in varsta.

Sunetul este asigurat de un sistem format din doua difuzoare stereo cu o putere maxima de 10 wati. Calitatea acestuia este foarte buna, nu distorsioneaza nici atunci cand volumul este la maxim. Daca totusi nu sunteti multumiti de calitatea acestuia puteti opta pentru un sistem audio extern, televizorul fiind dotat cu iesire audio digitala si mufa minijack.

Asa cum am spus inca de la inceputul acestui review, Everest 24E68D este un televizor cu diagonala de 61 centimetri, adica potrivita pentru bucatarie sau chiar camera copiilor. Rezolutia este de 1366 x 768 pixeli, adica HD. Imaginile afisate sunt clare iar culorile vii si naturale. De asemenea unghiul de vizibilitate este unul destul de bun, chiar daca nu discutam despre un ecran IPS. Foloseste tehnologia LED, astfel consumul de energie este unul potrivit, conform specificatiilor tehnice acesta are un consum de 48 wati atunci cand functioneaza si 0.5 wati atunci cand este in standby.

Din dotarile acestuia nu lipseste tunerul digital integrat DVB-T MPEG4, DVB-C MPEG4 si nici slotul CI+, ambele fiind utile pentru receptionarea posturilor TV in format digital sau HD, indiferent de operatorul de cablu utilizat. De asemenea, este prezent si playerul multimedia integrat, unul de calitate, care poate reda cam orice fisier audio, foto sau video direct de pe stick-ul USB sau chiar hard disk extern.

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *