eSTAR GRAND HD – tableta cu display de 10 inch, accesibila si performanta

Chiar daca nu arata precum un iPAD, eSTAR GRAND HD ramane o tableta accesibila cu performante bune pentru activitatile multimedia, ideala pentru persoanele care isi doresc un device ieftin. Cea mai buna oferta eu am gasit-o aici, avand transportul inclus in pret. Chiar si fara reducere acest model poate concura pentru titlul de cea mai ieftina tableta cu display de 10 inch.

De asemenea magazinul ofera posibilitatea de a extinde perioada de garantie cu inca 12 sau 24 de luni. Extragarantia este utila celor care doresc sa pastreze tableta mai mult de 3 ani de zile. Din fabrica vine cu Android 4.4 KitKat, un sistem de operare stabil care functioneaza fluent, aceasta versiune fiind si singura care va fi disponibila pentru acest model, pe viitor nu cred ca va mai primi update-uri. In cutie, pe langa tableta veti mai gasi si cablul USB, incarcatorul precum si manualele de utilizare.

eSTAR GRAND HD din fata

Legat de aspect eSTAR GRAND HD este construita in totalitate dintr-un plastic rosu mat cu un finisaj usor texturat, astfel ofera un plus de aderenta dar si o rezistenta mai buna impotriva zgarieturilor si a urmelor aparute de obicei dupa utilizare. Dimensiunile sunt cele uzuale, avand o grosime de numai 1 centimetru si o greutate care nu depaseste 510 grame. Este dotata cu un singur difuzor audio, insa chiar si asa sunetul generat este suficient de bun, nu distorsioneaza nici atunci cand volumul este la maxim.

Sub carcasa este prezent un procesor marca Allwinner, mai exact modelul Boxchip A33, Cortex A7. Acest model este unul cu patru nuclee fizice care functioneaza la o frecventa standard de 1.2 GHz. Performantele acestuia sunt destul de bune, ajutat de 1GB memorie RAM acesta poate rula cam orice aplicatie sau joc disponibila in Market. Diagonala ecranului masoara 10 inch, o marime populara, recomandata pentru activitatile multimedia (internet, filme sau jocuri). Rezolutia ecranului este de 1024 x 600 pixeli, insa chiar is asa imaginile afisate sunt clare iar culorile vii si naturale.

De asemenea si unghiul de vizibilitate este unul destul de bun, avand in vedere ca ecranul folosit este unul obisnuit, tip TFT. Pentru stocare producatorul pune la dispozitie numai 8GB iar o parte din acestia sunt ocupati de catre Android, de aceea pentru extinderea spatiului de stocare recomand introducerea unui card MicroSD, acesta poate aduce un plus de pana la maxim 32GB. Desi eSTAR GRAND HD este o tableta ieftina aceasta este dotata cu doua camere we, una frontala cu rezolutie de 0.3 megapixeli iar cealalta pe spate, cu rezolutie de 2 megapixeli.

Pozele „scoase” nu sunt chiar cele mai bune poze pe care le poti avea, insa era de asteptat, nu cred ca isi cumpara cineva o tableta pentru poze. La internet se poate conecta doar prin WiFi, nu exista suport pentru internet mobil. Bateria are o capacitate de 5000 mAh si poate asigura fara probleme o autonomie de pana la maxim 5-6 ore de utilizare multimedia.

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *