Electrolux Real Life ESL4550RO – masina de spalat vase complet incorporabila, accesibila!

Rolul masinii de spalat vase este din punctul meu de vedere, la fel de important precum cel al masinii de spalat rufe, al combinei frigorifice sau chiar al aragazului. De ce? Pentru ca in ziua de astazi rare sunt momentele in care vii de la serviciu obosita si ai chef sa te apuci direct de treburile casnice, cum ar fi: sa speli vasele, sa dai cu mopul, sa intinzi rufele la uscate, etc. Si pentru ca aproape oricine isi permite un astfel de aparat electrocasnic modern si eficient, de ce sa nu si-l cumpere? Cu ajutorul noului model pe care ti-l prezint in randurile ce urmeaza, vei putea beneficia de cele mai bun rezultate intr-un timp record, fara efort depus din partea ta si fara bataie de cap!

Discutam astazi despre masina de spalat vase incorporabila Electrolux Real Life ESL4550RO, un model foarte avantajos din toate punctele de vedere, inclusiv al pretului verifica pretul! Are capacitate de incarcare mare – 9 seturi, ceea ce inseamna ca poate reprezenta o alegere inspirata pentru orice familie numeroasa, 6 programe, 5 nivele de temperatura, tehnologie de ultima generatie si consum redus de energie electrica si apa (face parte din clasa de eficienta energetica A+, consuma 222 kw/an si 2495 litri apa/an).

Electrolux Real Life ESL4550RO din fata

Masina este complet incorporabila, masoara 81.8 x 44.6 x 55 centimetri, are display elegant LED care afiseaza timpul ramas pana la finalizarea programului in curs de desfasurare si cosuri pentru vase foarte bine compartimentate. Multumita sistemului de curatare RealLife, apa poate patrunde chiar si in locurile dificile, astfel incat vasele murdare sa fie curatate eficient. Aceasta dispune de un brat unic FlexiSpray cu rotatie dubla si jeturi TopShower, care iti asigura rezultatele mult dorite la fiecare ciclu de spalare.

Programele pe care ti le pune la dispozitie pentru spalarea vaselor murdare sunt urmatoarele: AutoFlex, Eco 50 °C, Intensiv 70 – recomandat pentru cele care au grad de murdarie ridicat, QuickPlus 60°, o ora si pauza. Datorita optiunii de incarcare la jumatate, masina este capabila sa detecteze automat cantitatea de vase din interiorul cuvei si sa adapteze consumul de apa, energie electrica, dar si durata de timp in functie de aceasta.

Astfel, aparatul electrocasnic va economisi resurse semnificative, diminuand totodata timpul necesar spalarii. De asemenea, lista optiunilor inteligente poate fi completata cu urmatoarele: spalare rapida care dureaza doar 30 minute, sistem de uscare DryTech, senzor detectare automata a gradului de murdarie pentru determinarea programului optim de spalare, sistem termoeficient, oprire automata – dupa o scurta perioada in standby, aparatul se va opri complet si indicator pentru sare. Avand in vedere faptul ca are pret avantajos si atat de multe dotari, eu personal cred ca masina de spalat vase incorporabila Electrolux Real Life ESL4550RO isi merita fiecare banut! O recomand cu incredere tuturor si sunt convinsa ca nu o sa regretati alegerea facuta!

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *