Electrolux EXP09CN1W7 – aer conditionat mobil pentru racoare fara instalare

Daca locuiesti cu chirie sau in locuinta personala nu poti instala un aparat de aer conditionat tip spli, singura posibilitate pentru racirea locuintei ramane achizitionarea unui aparat de aer conditionat mobil. Acesta se poate folosi in orice camera din locuinta, nu necesita instalare si poate fi luat oricand fara probleme. Modelul pe care astazi il recomand este unul pe care eu l-am intalnit la parintii mei, acestia il folosesc de anul trecut fiind foarte multumiti de performantele acestuia.

Constructia casei si nici instalatia de curent nu le permitea instalarea unui aparat de aer conditionat clasic, acestia s-au decis ca un aparat mobil ar fi potrivit pentru nevoile lor. Desi pe piata exista si alternative mai ieftine, eu le-am propus sa aleaga ceva „de firma”, acest producator oferind o anumita siguranta privind calitatea produselor, fiind unul cu experienta si renume in acest domeniu. Pentru instalarea aparatului trebuie sa citesti manualul de utilizare insa se poate si fara ajutorul acestuia. Un avantaj al aparatelor de acest gen este acela ca nu mai trebuie sa platesti separat instalarea, automat scazi 350-400 lei.

Electrolux EXP09CN1W7 din fata

Design-ul este unul elegant si modern, astfel se poate intrega in orice camera din locuinta fara sa „strice” in vreun fel aspectul acesteia. Informatiile cu privire la temperatura setata, programul utilizat sau treapta de ventilare sunt disponibile pe display-ul de la telecomanda, cel prezent pe aparat afiseaza doar temperatura. Cei 9000 BTU sunt suficienti pentru racirea unui apartament cu maxim 2 camere, insa cu siguranta poate raci si ceva mai spatios decat atat – doar ca randamentul va scadea iar timpul pana la racire va creste.

Conform specificatiilor tehnice Electrolux EXP09CN1W7 este incadrat in clasa de consum energetic A, insa chiar si asa consumul de energie este unul redus. Din experienta pot confirma acest lucru, utilizat zilnic aproximativ 4-5 ore acesta a crescut factura electrica cu aproximativ 40-50 lei. Functiile din dotare sunt cele uzuale, intalnite de obicei la orice aparat din aceasta categorie (racire, incalzire, ventilare si dezumidificare). De asemenea este prezenta si functia Sleep/Night, aceasta fiind foarte utila pentru cei care folosesc aparatul si pe timpul noptii.

Zgomotul produs de acesta nu este unul foarte deranjant, conform specificatiilor zgomotul produs este unul de 64 decibeli, acesta fiind constant. Pentru ca aerul ventilat sa fie unul intotdeauna curat, lipsit de bacterii si impuritati, aparatul este dotat si cu filtru de aer. Acesta se poate scoate destul de usor si spala atunci cand este nevoie. Ca o concluzie la finalul acestui articol pot spune despre Electrolux EXP09CN1W7 ca este un aparat de aer conditionat portabil eficient, cu pret corect si consum de energie redus.

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *