Electrolux EWS31276SU – masina de spalat rufe cu optiune de ajustarea ciclului la incarcatura

Daca masinile de spalat rufe Whirlpool se pot lauda cu tehnologia revolutionara Al 6-lea SImt, care adapteaza consumul de resurse in functie de cantitatea de haine din interiorul cuvei, un alt model de top, masina de spalat rufe Electrolux EWS31276SU cu incarcare frontala, beneficiaza de optiunea inteligenta Time Manager, care ii ofera utilizatorului posibilitatea de a seta chiar el durata de timp a ciclului de spalare, astfel incat articolele vestimentare preferate sa fie gata exact la ora la care el isi doreste!

Modelul despre care discutam astazi masoara 85 x 59.5 x 44.8 centimetri, face parte din categoria SLIM, are capacitate de incarcare mare – 7 kg, viteza de centrifugare ce poate ajunge pana la 1200 rotatii pe minut, numeroase programe eficiente si un pret foarte avantajos verifica pretul pe care il poti gasi la magazinul eMAG. In cazul in care optezi pentru achizitionarea sa online, trebuie sa stii ca acest produs beneficiaza de transport gratuit pana la domiciliul tau, indiferent de localitatea in care te afli, garantie valabila 2 ani de zile, iar eMAG iti pune la dispozitie serviciul de extra-garantie, pentru care trebuie sa platesti o mica suma in plus daca doresti sa-ti asiguri masina pentru inca 1 an sau 2.

Electrolux EWS31276SU din fata

Desi este un aparat electrocasnic de mici dimensiuni, performantele sale sunt la fel de ridicate ca ale unei masini normale. Electrolux este o masina de spalat rufe cu profil ingust, capabila sa satisfaca toate nevoile de ingrijire pentru tesaturile hainelor tale, intr-o forma compacta, fara a compromite performanta. Aceasta ocupa cu 50% mai putin spatiu decat cele de dimensiune standard, insa poate sa spele aceeasi cantitate de rufe – 7 kg.

Optiunea inteligenta OptiSense are rolul de a ajusta automat ciclul de spalare in functie de dimensiunea incarcaturii, astfel incat articolele delicate sa nu fie niciodata spalate prea intens. De asemenea, reglarea automata a duratei de timp, a consumului de apa si energie electrica in functie de incarcatura, asigura cea mai buna ingrijire pentru hainele spalate.

Aceasta masina face parte din cea mai eficienta clasa energetica A+++, fiind incadrata aici datorita consumului sau mic: 0.88 kwh/program standard, 9999 litri apa/an. Cele mai importante programe si cicluri de spalare pe care le vei putea regasi la modelul mentionat mai sus, sunt urmatoarele: matase, clatire, sport, lana, bumbac, delicate, sintetice, lenjerie, stoarcere, drenaj, jeans si clatire fara spuma. Pe cat este de eficienta, pe atat este de silentioasa si economica! Nivelul de zgomot scazut se datoreaza motorului Inverter pe care aceasta il detine, dar si sistemului de echilibrare a incarcaturii.

La fel ca toate aparatele electrocasnice din aceasta gama si masina de spalat rufe Electrolux EWS31276SU este prevazuta cu sistem FuzzyLogic. Multumita acestui program, ea poate stabili incarcatura de rufe murdare din interiorul cuvei, pentru ca mai apoi sa regleze automat durata programului de spalare si cantitatea de apa, astfel incat acestea sa nu fie utilizate in exces. Avand in vedere ca nu-i lipsesc sistemele de protectie impotriva inundatiilor si siguranta impotriva copiilor, dar nici programarea intarziata, eu personal consider ca raportul dintre pret si calitate al acesteia este excelent! O recomand cu incredere tuturor, garantand ca veti face cea mai buna alegere daca veti opta pentru achizitionarea sa!

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *