Electrolux EWS31274NU – masina de spalat rufe cu functie speciala TimeManager

Ai nevoie de o masina de spalat rufe cu capacitate mare de incarcare, dar nu ai suficient de mult spatiu in noua locuinta, iar din acest lucru te obliga practic sa-ti indrepti atentia doar catre modelele SLIM? Nu-i nimic, masini bune cu dimensiuni reduse, exista, trebuie doar sa-ti stabilesti un buget pe care esti disponibil sa-l aloci achizitionarii acestui aparat electrocasnic, sa stii de la bun inceput ce dotari vrei sa aiba, iar apoi incepi cautarile. Ma ofer sa-ti dau o mana de ajutor, prin urmare astazi iti prezint masina de spalat rufe Electrolux EWS31274NU, un model SLIM cu capacitate de 7 kg, ideal pentru orice familie numeroasa!

Daca este ceea ce tu ai nevoie, urmeaza tragi singur concluzia, insa nu inainte de-a citi specificatiile sale. Aceasta masina cu incarcare frontala masoara doar 85 x 59.5 x 44.8 centimetri, este complet alba, are panou de comanda mecanic, hublou cu deschidere larga, care faciliteaza incarcarea si descarcarea rufelor, cuva din carboran, tambur din inox si display elegant cu afisaj mare LCD, care iti pune la dispozitie cele mai importante detalii legate de ciclul spalarii, cum ar fi: timpul ramas pana la terminarea programului, etapa de spalare in curs de desfasurare, temperatura apei si viteza de centrifugare. Astfel, tu vei fi la curent cu tot ceea ce se intampla cu hainele tale.

Electrolux EWS31274NU din fata

Despre Electrolux pot sa-ti spun ca este o masina ieftinasi eficienta, capabila sa-ti ofere intotdeauna cele mai bune rezultate. Are capacitate de incarcare mare – 7 kg, ceea ce inseamna ca poate spala o cantitate semnificativa de rufe, dar si articole voluminoase, viteza de centrifugare 1200 rotatii pe minut si 14 programe. Si pentru ca sunt convinsa ca te intereseaza sa afli care sunt optiunile de spalare pe care ti le pune la dispozitie, tin sa-ti mentionez urmatoarele: tricouri, rapid – dureaza doar 20 de minute, delicate, jeans, bumbac, sport, lana, sintetice, lenjerie, matase/perdele, cuveturi, stoarcere, clatire si drenare. La fel ca toate celelalte masini de spalat rufe Electrolux, si aceasta are in dotare optiunea TimeManager, care iti permite sa modifici durata ciclului de spalare, astfel incat hainele tale sa fie gata exact atunci cand tu iti doresti.

O alta functie inteligenta de care beneficiaza este programare intarziata, care iti ofera posibilitatea de a amana pornirea urmatorului ciclu, pentru ca acesta sa se termine atunci cand tu iti doresti. Prin urmare, cu 2 optiuni flexibile precum cele mentionate mai devreme, spalarea hainelor murdare se va realiza mult mai usor, indiferent de programul pe care tu il ai in ziua respectiva.

Ce-ar mai fi de adaugat pe lista dotarilor? Pai, daca aveai cumva impresia ca aici se opresc functiile si sistemele inteligente, te-ai inselat, pentru ca masina beneficiaza de mult mai multe care nu au fost incat amintite. Acestea sunt: sistem de echilibrare a incarcaturii, sistem de protectie impotriva inundatiilor – opreste alimentarea cu apa in cazul in care senzorul din interiorul cuvei detecteaza pierdei sau scurgeri neprevazute, sistem de siguranta impotriva copiilor – blocheaza butoanele masinii pentru a-i impiedica pe cei mici sa ii dereglezi setarile, sistem de clatire fara spuma si Fuzzy Logic.

In ceea ce priveste consumul, pot sa-ti spun ca nu ai de ce sa-ti faci griji! Masina de spalat rufe Electrolux EWS31274NU face parte din clasa de eficienta energetica A++, una dintre cele mai bune, avand anual un consum de 187 kwh, respectiv 9999 litri apa. Am tras linie si-am ajuns la concluzia ca raportul sau calitate-pret este foarte bun, motiv pentru care astazi imi permit sa o recomand cu incredere tuturor celor care isi doresc o masina ieftina, eficienta, moderna si incapatoare.

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *