Electrolux EWS31264SU – masina de spalat rufe cu dimensiuni reduse, clasa energetica A+++

Pentru rufe curate, complet igienizate si stoarse pana la ultima picatura de apa, n-ai nevoie de detergenti foarte scumpi, ci doar de masina de spalat rufe Electrolux EWS31264SU cu incarcare frontala, model SLIM pe care in ziua de astazi orice familie si-l poate permite. Multumita tehnologiilor moderne de care beneficiaza, functiilor si programelor eficiente, aceasta iti asigura intotdeauna cele mai bune rezultate, chiar si atunci cand hainele prezita urme de pete greu de indepartat: noroi, sange, iarba sau  ulei.

Electrolux este o masina cu capacitate de incarcare 6 kg, viteza de centrifugare 1200 rotatii pe minut si dimensiuni ce masoara doar 85 x 59.5 x 37.7 – model SLIM foarte ingust si poate fi achizitionata online cu un pret foarte avantajos verifica pretul. Nu stiu care sunt asteptarile tale din partea unui astfel de aparat electrocasnic, insa tot ceea ce eu pot sa-ti garantez este ca vei face cea mai buna alegere daca vei opta pentru  el, deoarece raportul calitate-pret este excelent.

Electrolux EWS31264SU din fata

Fiind un model SLIM, il vei putea aseza cu usurinta in orice coltisor al casei, indiferent ca vorbim despre baie, bucatarie sau hol. Masina de spalat rufe cu profil ingust satisface toate nevoile de ingrijire pentru tesaturile hainelor intr-o forma compacta, fara a compromite performanta ciclului de spalare. Foloseste cu 50% mai putin spatiu decat cele de dimensiune standard, insa poate sa spele aceeasi cantitate de rufe.

Spre deosebire de alte masini obisnuite pe care am avut ocazia sa le intalnesc pana acum, aceasta vine in plus cu sistemul inteligent OptiSense, care ajusteaza automat ciclul de spalare in functie de dimensiunea incarcaturii. Multumita acestuia, articolele vestimentare preferate nu vor fi niciodata spalate prea intens, iar reglarea automata a duratei de timp, consumului de apa si energie electrica in functie de incarcatura va asigura cea mai buna ingrijire pentru hainele tale.

O alta functie revolutionara este TimeManager, regasita la toate masinile de spalat rufe Electrolux. Rolul acesteia este de a-ti permite sa alegi chiar tu durata de timp a unui  ciclul de spalare, astfel incat programul sa fie gata exact la ora la care tu iti doresti. Gratie tehnologiei moderne, masina este capabila sa se adapteze orarului tau si nu invers! De asemenea, tot aici vei gasi si optiune pentru programare intarziata, de mare folos atunci cand vei dori sa lasi masina sa spele in lipsa ta. Amanarea inceperii programului poate fi cu pana la 12 ore.

Programele pe care le ai la dispozitie pentru a indeparta urmele de murdarie de pe rufe sunt cele obisnuite, pe care sunt convinsa ca ai mai avut ocazia sa le folosesti pana acum: sport, delicate, matase/perdele, stoarcere, drenare, clatire, lenjerie, bumbac, jenas, lana si sintetice. Si ca sa fii sigur ca nimic rau nu se poate intampla in lipsa ta, producatorul a dotat acest model si cu sisteme de siguranta: protectie impotriva inundatiilor – opreste alimentarea cu apa in cazul in care senzorul detecteaza pierderi si siguranta impotriva copiilor – blocheaza panoul de comanda si usa masinii, astfel incat cei mici sa nu ii poata deregla programul atunci cand raman nesupravegheati.

Intregistrand un consum mic de energie electrica si apa (9999 litri/an, 0.76 kw/ciclu spalare), masina de spalat rufe Electrolux EWS31264SU SLIm poate fi considerata una dintre cele mai bune alegeri pe care le poti face cu un buget destul de restrans! Sunt convinsa ca orice gospodina ar fi fericita sa o aiba, deoarece performantele si rezultatele excelente la spalare sunt garantate!

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *