Electrolux EWS1276CI – masina de spalat rufe incapatoare, economica si eficienta

Daca ar fi sa fac un top al celor mai bine dotate masini de spalat rufe cu capacitate mare de incarcare si pret mic, Electrolux EWS1276CI cu siguranta ar ocupa un loc fruntas! De ce? Pentru ca este eficienta, economica si moderna, prevazuta cu o multime de sisteme si tehnologii de ultima generatie, asa cum rar intalnesti la un model cu pret accesibil. Daca esti in cautarea acestor dotari, iti recomand cu incredere noul aparat electrocasnic mentionat mai sus si te asigur ca n-o sa regreti alegerea facuta!

Aceasta este o masina de spalat rufe cu incarcare frontala, ingusta – 85 x 59.5 x 44.8 centimetri, perfecta pentru a fi incadrata in spatiile mici, eficienta si foarte silentioasa. Multumita capacitatii sale mari de incarcare de 7 kg, ai posibilitatea sa speli o cantitate mare de rufe murdare, dar si articole voluminoase, cum ar fi: cuverturi, lenjerii, pilote sau paturi. Viteza de centrifugare reprezinta un alt avantaj al sau, ajungand chiar si la 1200 rotatii pe minut, ceea ce inseamna ca vei avea intotdeauna cele mai bune rezultate la spalare si rufe stoarse pana la ultima picatura de apa.

Electrolux EWS1276CI din fata

Cel mai bun pret al acesteia l-am gasit online la magazinul eMAG verifica pretul, asadar, daca esti interesat sa o cumperi, o poti comanda de aici, deoarece transportul este gratuit pana la domiciliul tau, indiferent de localitatea in care te afli, iar garantia valabila 2 ani de zile. Certificarea Woolmark Blue de care masina beneficiaza, garanteaza faptul ca ea este capabila sa spele articolele din lana cu cea mai mare atentie, fara ca acestea sa se deterioreze! Procedeul de spalare include mai multe etape, precum si utilizarea unei viteze de centrifugare si temperaturi scazute.

Programele de care aceasta dispune sunt numeroase, diversificate si au menirea de a curata urmele de murdarie in profunzime, astfel incat tu sa te bucuri de fiecare data de cele mai bune rezultate. Optiunile de spalare pe care le vei putea utiliza sunt urmatoarele: lana, sintetice, jeans, delicate, matase/perdele, lenjerie, bumbac, stoarcere/drenaj, clatire si cuverturi.

Toate cele mentionate anterior pot fi puse in functiune si prin intermediul programarii intarziate, care iti permite sa amani inceperea ciclului de spalare cu pana la 24 de ore. Cu optiunea QuickWash poti reduce durata totala a programelor cu pana la 50% – ideala pentru clatirea sau igienizarea rapida a hainelor usor murdare. De asemenea, un alt sistem inteligent este si OptiSense, care ajusteaza automat ciclul de spalare in functie de dimensiunea incarcaturii. Acesta are rolul de a regla automat durata de timp, consumul de apa si de energie electrica, tinand cont de incarcatura, pentru a asigura astfel cele mai bune rezultate.

Aparatul electrocasnic consuma putine resurse, dovada a faptului ca face parte din clasa de eficienta energetica A+++ (0.81 kwh/program standard si 9999 litri apa/an). Pe lista dotarilor sale vei gasi si alte functii, cum ar fi: FuzzyLogic, echilibrare a incarcaturii, protectie impotriva inundatiilor, siguranta impotriva copiilor si sistem de clatire fara spuma.

Masina de spalat rufe Electrolux EWS1276CI este foarte silentioasa, eficienta si moderna, bifand toate caracteristicile importante pe care ar trebui sa le regasesti la un model fabricat in 2015! Designul placut reprezinta un plus al acesteia! Daca esti interesat sa o cumperi, profta acum de pretul avantajos de la eMAG si comand-o pentru a te putea bucura de performantele sale ridicate!

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *