Electrolux EWF1284BW – masina de spalat rufe cu capacitate mare de incarcare, 8 kilograme

Masina de spalat rufe Electrolux EWF1284BW este recomandata familiilor numeroase, formate din 5-7 membri, dar si celor care obisnuiesc sa spele frecvent cantitati semnificative de haine, deoarece are capacitate mare de incarcare – 8 kg si poate face fata chiar si celor mai exigente cerinte. Este frumoasa, moderna, foarte silentioasa si usor de programat, gratie panoului de comanda electronic si display-ului elegant LCD care afiseaza toate informatiile de care ai nevoie (timpul ramas pana la finalizarea programului, viteza de centrifugare, temperatura apei, etapa de spalare in curs de desfasurare).

Aceasta este o masina accesibila oricarei familii, deoarece pretul sau este unul foarte avantajos verifica oferta. Daca iti place si doresti sa o achizitionezi online, trebui sa stii ca transportul este gratuit, iar garantia valabila 2 ani de zile. Aparatul electrocasnic masoara 85 x 60 x 52 centimetri, poate fi asezat in orice coltisor din baie sau bucatarie, are hublou cu deschidere larga, care face ca incarcarea si descarcarea rufelor sa se faca mult mai usor – chiar si pentru articolele mari, cum ar fi paturile si tambur foarte mare cu AutoSense, care regleaza automat durata, consumul de apa si energie in functie de cantitatea de rufe murdare din interior, pentru a economisi timp si resurse.

Electrolux EWF1284BW din fata

Din punctul meu de vedere, cele mai importante aspecte de care trebuie sa tii cont atunci cand iti alegi o masina de spala rufe, sunt urmatoarele: capacitatea de incarcare (o alegi in functie de numarul membrilor familiei tale sau de frecventa cu care obisnuiesti sa speli), viteza de centrifugare (cu cat e mai mare, cu atat este mai buna), programe, tehnologii moderne, consum, pret si perioada de garantie.

Modelul despre care discutam astazi are capacitate mare de 8 kg, viteza de centrifugare ce poate ajunge pana la 1200 rotatii pe minut, programe de spalare eficiente, tehnologii moderne precum Fuzzy Logic, PowerJet, QuickWash si consum mic de resurse (190 kwh/an, 9999 litri apa/an). Tehnologia PowerJet te ajuta sa mentintii curat dozatorul pentru detergent, multumita jeturilor de apa cu presiune inalta.

Aceasta asigura eliberarea dozei complete si utilizarea optima a acesteia, astfel inca detergentul sa nu fie risipit, ci folosit corespunzatror exact atunci cand trebuie. Cu optiunea QuickWash poti reduce durata totala a ciclurilor de spalare cu pana la 50% – pentru a fi clatite rapid si reimprospatate. De asemenea, masina este dotata si cu sistem de protectie impotriva inundatiilor – opreste alimentarea cu apa in cazul in care senzorul din interiorul cuvei detecteaza scurgeri neprevazute si sistem de protectie impotriva copiilor – blocheaza panoul de comanda pe toata durata programului de spalare.

Cele mai importante programe pe care le vei intalni aici sunt urmatoarele: rapid – dureaza 20 de minute, bumbac, matase, lana, sintetice, delicate, mix si ECO. Gratie sistemului de echilibrare a incarcaturii, aceasta este capabila sa spele intr-un mod cat se poate de silentios, fara sa te deranjeze nici macar atunci cand ajunge in etapa de centrifugare. Avand in vedere faptul ca iti poate oferi rezultate excelente si ca are un pret mai mult decat avantajos, eu personal consider ca masina de spalat rufe Electrolux EWF1284BW este perfecta pentru orice familie moderna! O recomand cu incredere tuturor si sunt convinsa ca o sa fii 100% multumit de performantele sale excelente!

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *