Electrolux EWF1284BR – masina de spalat rufe economica, cu capacitate mare de incarcare

In ultima perioada am observat ca printre cele mai cautate aparate elecrocasnice, nelipsite din locuintele oamenilor, se numara si masinile de spalat rufe cu capacitate mare de incarcare. Si pentru ca detin si eu un astfel de model, astazi m-am gandit sa le prezint celor interesati, noua masina de spalat rufe Electrolux EWF1284BR cu incarcare frontala, moderna, spatioasa si foarte eficienta, perfecta pentru orice familie numeroasa!

La prima vedere m-a atras pretul sau avantajos, pentru ca am cumparat-o cu o super oferta de la eMAG verifica pretul, iar mai apoi designul elegant si capacitatea mare de incarcare de 8 kg. Electrolux masoara 85 x 60 x 52 centimetri, este alba, prevazuta cu panou de comanda pozitionat frontal, display cu afisaj mare LCD (iti indica timpul ramas pana la finalizarea programului, temperatura apei, viteza de centrifugare si etapa de spalare in curs) si sertar pentru detergent, care beneficiaza de tehnologia PowerJet – asigura eliberarea dozei complete de detergent si utilizarea optima a acesteia exact la momentul potrivit, avand totodata rolul de a mentine curat seozatorul datorita jeturilor de apa cu presiune inalta.

Electrolux EWF1284BR din fata

Avand la dispozitie aceasta masina inteligenta FlexManager, vei putea spala incarcaturi mari sau mici, in ambele situatii beneficiind de cea mai buna ingrijire pentru articolele vestimentare preferate. Flexibila si convenabila, poate fi setata sa regleze durata ciclului de spalare, sa il intarzie sau sa adapteze consumul de apa, detergent si energie electrica, in functie de cantitatea de haine din interiorul sau.

Este singurul model pe care l-am avut pana acum cu tambur foarte mare, iar datorita acestuia pot  spala acum incarcaturile mari intr-un singur ciclu, dar si articole voluminoase (paturi, cuverturi), in timp ce pentru incarcaturile mici, masina regleaza automat durata si consumul de apa si energie.

Multumita tehnologiei moderne cu care aceasta este dotata, ai acum posibilitatea de a seta la inceperea cilului de spalare, ora la care doresti cu masina sa-si termine programul. Niciodata spalatul hainelor murdare nu a fost mai simplu de atat! Aparatul electrocasnic cu capacitate de incarcare 8 kg are viteza de centrifugare mare, ce poate ajunge pana la 1200 rotatii pe minut si grila variata de programe, formata din urmatoarele optiuni: rapid – 20 minute, sintetice, delicate, matase/perdele, bumbac si lana.

Pe langa cele mentionate anterior, trebuie sa stii ca aici vei putea gasi si sistem de siguranta impotriva copiilor – blocheaza panoul de comanda si usa masinii, astfel incat cei mici sa nu ii poata deregla programul si sistem de protectie impotriva inundatiilor – opreste alimentarea cu apa in cazul in care senzorul detecteaza pierderi sau scurgeri accidentale de apa.

Si pentru ca iti spuneam ca toate aceste sisteme moderne imbunatatesc considerabil consumul, este important de mentionat faptul ca specialistii au incadrat-o in clasa de eficienta energetica A+++, una dintre cele mai bune, masina intregistrand un consum de 0.96 kw/program standard si 9999 litri apa/an.

Asadar, daca doresti sa-ti cumperi masina de spalat rufe Electrolux EWF1284BR cu un pret avantajos, pentru a te bucura de toate functii si optiunile sale moderne, iti recomand cu incredere sa o faci, deoarece are raport calitate-pret excelent! Acest produs beneficiaza de transport gratuit pana la domiciliu si garantie valabila 2 ani de zile!

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *