Electrolux ESF8630ROX – masina de spalat vase cu program special RealLife

Nu ti-ar fi mai usor sa speli vasele cu ajutorul masinii Electrolux ESF8630ROX decat sa faci tu asta manual? Daca iti place si-ti doresti un astfel de aparat electrocasnic modern in locuinta ta, iti prezint astazi cateva avantaje care vin la pachet odata cu achizitionarea noului model! In primul rand trebuie sa stii ca aceasta este o masina de spalat free standing cu capacitate mare de incarcare – 15 seturi, 6 programe si 5 nivele de temperatura, care are rolul sa indeparteze eficient urmele de murdarie in cel mai scurt timp posibil.

Stiu ca nu este accesibila tuturor verifica pretul, insa daca vrei sa ti-o cumperi si nu dispui de toti banii, poti alege cu incredere placa cu banii in rate fixe lunare fara dobanda, adica o modalitate la indemana oricui pe care eMAG o pune la dispozitia clientilor sai. Masina este fabricata in 2015 si este dotata cu o multime de functii si tehnologii de ultima generatie, care au menirea sa-ti ofere cele mai bune rezultate, indiferent de gardul de murdarie.

Electrolux ESF8630ROX din fata

Electrolux masoara 85 x 59.6 x 61 centimetri, are doua cosuri pentru vase – cuva XXL a acestei masini de spalat poate primi 15 seturi de masa pentru a curata intr-un singur ciclu cel mai mare numar de vase de pana acum, tava detasabila pentru tacamuri, foarte adanca pentru a-ti permite sa adaugi aici ustensilele mari si cestile de espresso si cos superior cu FlexiLift – brat stropitor cu satelit inteligent care se misca in foarte multe directii pentru a curata toate vasele, indiferent de felul in care sunt incarcate.

Multumita tehnologiei TimeManager, ai posibilitatea sa reglezi chiar tu durata ciclului de spalare, astfel incat masina sa-si termine programul exact la ora la care tu iti doresti. De asemenea, optiunea pentru programare intarziata iti permite sa o setezi sa porneasca singura si atunci cand tu nu esti acasa, in asa fel incat vasele si tacamurile sa poata fi din nou utilizate odata cu intoarcerea ta la domiciliu.

Programele pe care ti le pune la dispozitie pentru a spala vasele murdare sunt urmatoarele: intensiv – recomandat pentru oale, tavi sau tigai cu grad ridicat de murdarie, Bio/Eco, AutoFlex, FlexiWash, QuickPlus si pauza. Pe display-ul elegant cu afisaj LED vei gasi intotdeauna informatiile de care ai nevoie, cum ar fi: timpul ramas pana la finalizarea programului, etapa de spalare in curs sau temperatura apei.

Masina arata si functioneaza perfect, iar datorita nivelului redus de zgomot, vei putea s-o asezi in orice coltisor al bucatariei, fara sa-ti ocupe prea mult spatiu. Consumul sau de resurse este unul mic, de aceea a fost incadrata in clasa de eficienta energetica A++++, intregistrand anual 241 kwh si 3080 litri apa.

Masina de spalat vase Electrolux ESF8630ROX are senzor de apa care detecteaza nivelul de murdarie pentru a regla consumul in functie de acesta, sistem de uscare prin caldura reziduala, sistem de protectie impotriva inundatiilor – opreste alimentarea cu apa in cazul in care detecteaza scurgeri accidentale si SENSORCONTROL – adapteaza consumul de resurse in functie de cantitatea de vase murdare din interiorul sau. Asadar, consider ca aceasta este o masina excelenta din toate punctele de vedere, motiv pentru care o recomand cu incredere tuturor celor care isi doresc un model eficient, performant si accesibil ca pret!

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *