Electrolux EPI18LEIW – aer conditionat puternic, perfect pentru spatii largi

Fiindca anul trecut am vrut sa iau prin surprindere caldurile am ales sa-mi montez un aparat de aer conditionat puternic, capabil sa raceasca intreaga locuinta. In felul acesta am econimisit bani, practic am platit o suma mai mare pentru un singur aparat, daca alegeam un AC cu putere mai mica de racire aveam nevoie de cel putin doua produse. Modelul ales de mine este Electrolux EPI18LEIW, un produs de calitate despre care pot spune doar lucruri bune, chiar si acum dupa un an de utilizare.

Eu l-am cumparat online de la eMAG, avand transport gratuit precum si posibilitatea de a extinde garantia. Producatorul ofera 24 de luni garantie insa contracost aceasta poate fi extinsa cu inca 12 sau 24 de luni. Inclus in pret nu a fost si montajul, pentru acesta am platit in plus inca 300 lei, pretul pentru montaj difera in functie de oras si firma. Atentie insa firma care se ocupa de montajul aparatului trebuie sa fie una autorizata, in caz contrar riscati sa pierdeti garantia.

Electrolux EPI18LEIW

Legat de aspect nu pot spune foarte multe lucruri, acest model avand acelasi design standard pe care il intalnim la orice aparat de acest gen, indiferent de producator. Telecomanda este mica, dotata cu un display LCD, acesta va furnizeaza informatii legate de temperatura, treapta de ventilare precum si programul folosit. Butoanele uzuale sunt asezate intuitiv, nu trebuie sa aprinzi lumina atunci cand il folosesti pe timpul noptii (cel putin asa a fost in cazul meu).

Cei 18000 BTU sunt suficienti pentru a raci un apartament intreg, chiar si atunci cand temperaturile din exterior ajung pana la 35-38 grade – folosind functia Turbo se poate obtine o racire mult mai rapida. Avand un compresor tip Inverter acesta se incadreaza in clasa de consum energetic A++, astfel ca folosit zilnic aproximativ 4-5 ore factura de energie nu a crescut decat cu aproximativ 80-90 lei. Personal consider ca Electrolux EPI18LEIW este un aparat economic, care poate fi folosit fara probleme chiar si pe timpul iernii – datorita compresorului acesta poate functiona pana la maxim -15 grade.

Aesta este echipat si cu filtru Hepa/Carbon activ, acesta asigura ca aerul racit sa fie unul fara baterii, praf sau alte impuritati. Fiind amplasat in partea frontala a unitatii internet atunci cand se incarca de praf sau atunci cand incepe sa emane un miros neplacut se poate spala foarte usor, trebuie pus doar la jet de apa. Functiile din dotare sunt cele clasice, si anume: racire, incalzire, ventilare si dezumidificare. In plus fata de acestea Electrolux EPI18LEIW este dotat si cu functie Sleep, ideala pentru reglarea temperaturii din dormitor pe timpul noptii.

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *