Electrolux EPI09LEIW – aer conditionat accesibil, bun pentru apartament sau garsoniera

Chiar daca vara abia a inceput stim cu totii care sunt temperaturile care ne asteapta in urmatoarea perioada, de aceea recomand instalarea unui aparat de aer conditionat din timp, in felul acesta poti cumpara produsul cu un pret foarte bun (multe promotii sunt valabile acum) iar montajul va fi efectuat in maxim 3-4 zile de la achizitionare. In plin sezon preturile pot creste iar instalatorii sunt foarte ocupati, astfel ca poti avea AC-ul functional abia la sfarsitul sezonului, atunci cand practic nu mai nevoie de el. ­čÖé

Un model accesibil, recomandat pentru un apartament mai mic (maxim 2-3 camere) este cel prezent in review-ul de astazi, Electrolux EPI09LEIW. Acesta este dispomibil in oferta celor de la eMAG, avand transport gratuit precum si posibilitatea de a extinde perioada de garantie cu inca 12 sau 24 de luni. Trebuie sa mentionez ca inclus in pret nu este si montajul, acesta trebuie platit separat catre firma care se ocupa cu instalarea, totusi aceasta trebuie sa fie autorizata in caz contrar riscati sa pierdeti garantia oferita de producator.

Electrolux EPI09LEIW unitate interioara

Din experienta personala pot spune despre cei 9000 BTU pe ora ca sunt suficienti pentru a raci o garsoniera sau chiar un apartament cu 2 camere. Fiind un model care face parte din clasa de consum energetic A+, la sfarsitul lunii factura de energie va ramane scazuta. Consumul de energie este unul scazut datorita compresorului tin Inverter, aceasta face posibila si functionarea aparatului chiar si atunci cand temperatura exterioara ajunge pana la -10 grade, asadar poate fi folosit pentru incalzirea locuintei chiar si pe timpul iernii.

Atat unitatea interioara cat si cea exterioara pastreaza acelasi design clasic pe care il intalnim la orice aparat din aceasta categorie, indiferent de pret sau producator. Informatiile despre temperatura setata, programul folosit precum si treapta de ventilare sunt disponibile pe display-ul LCD de pe telecomanda. Functiile din dotare sunt cele standard, pe care le intalnim la orice alat aparat de acest gen: racire, incalzire, dezumidificare si ventilare. De asemenea este prezenta si functia Sleep/Night mode, odata activata aceasta asigura o temperatura optima pe timpul noptii, pentru un somn odihnitor.

Filtrul din dotare este unul tip Hepa cu carbon activ, pentru un aer curat, fara bacterii sau microbi. Acesta se poate scoate foarte usor iar atunci cand este nevoie de poate spala la jet de apa. Este si foarte silentios, atat unitatea interioara cat si cea exterioara au un zgomot de functionare redus, acest lucru se datoreaza in principal compresorului de ultila generatie, tip Inverter. Ca o concluzie la finalul acestui articol Electrolux EPI09LEIW ramane un aparat de aer conditionat cu raport pret/calitate foarte bun, pe care il recomand tuturor celor care au nevoie de un AC nu foarte puternic dar cu consum redus de energie.

Articole similare:

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *