Electrolux EN3854MOX – combina frigorifica cu inox antiamprenta si control tip touch

Daca iti doresti o combina frigorifica cu specificatii de top la un pret avantajos, iti recomand cu incredere noul model Electrolux EN3854MOX. Face parte din seria lansata in 2015, are design modern, interior elegant cu rafturi din sticla, culoare inox cu strat antiamprenta, tehnologie de ultima generatie, printre care si NoFrost si nu in ultimul rand, volum net total mare – 357 litri. Nu cred ca ti-ai putea dori mai mult de atat avand in vedere ca aceasta le are pe toate.

Daca esti interesat si-ti face deja cu ochii modelul mentionat mai sus, trebuie sa stii ca il poti achizitiona cu cel mai avantajos pret online de la magazinul eMAG verifica pretul, serios cu clientii si rapid in livrarea comenzilor – combina va ajunge la tine in 24 de ore daca emiti comanda online pana in ora 19 sau in 48 de ore daca o plasezi mai tarziu de aceasta ora, cu transport gratuit, indiferent de localitatea in care te afli.

Electrolux EN3854MOX  deschisa

Asa cum am mentionat si mai sus, aparatul frigorific beneficiaza de sistem full NoFrost, ceea ce inseamna ca in interiorul celor doua compartimente ale sale nu vei gasi niciodata gheata. Racirea se realizeaza cu ajutorul curentilor de aer rece distribuiti uniform, ce mentin alimentele proaspete o lunga durata de timp si in cele mai bune conditii de umiditate. Datorita afisajului modern si elegan vei putea regla toate functiile principale printr-o atingere, asigurand conditii adecvate in orice moment pentru produsele din frigider si congelator.

Combina Electrolux are frigiderul in partea superioara, cu volul net total 265 litri, 3 rafturi din sticla, compartiment fructe si legume, 4 suporturi pe usa, iluminare interioara si ventilator, iar putin mai jos congelatorul cu volum mare de 92 litri, 2 compartimente in care pot fi congelate 4 kg/24 h, tava pentru gheata si sertar SpacePlus.

Datorita sistemului IntelligentFreeStore care distribuie aerul rece uniform, vei putea aseza alimentele in orice coltisor al frigiderului, fiind convins ca acestea vor ramane la fel de proaspete. Avand la dispozitie sistem de iluminare LED, vei putea verifica mai usor continutul din combina frigorifica. Acest sistem premium economiseste energie si iti ofera o vizibilitate perfecta.

Un alt rol important il are si tehnologia TwinTech FrostFree de la Electrolux, deoarece aceasta garanteaza un nivel optim de umiditate in frigider, astfel incat alimentele sa isi poata pastra gustul si textura mai mult timp, datorita sistemelor independente de racire a aerului. Chiar daca e greu de crezut ca in ziua de astazi mai poti gasi produse de calitate accesibile din punct de vedere financiar, iata ca aceasta combina ne suprinde si ne arata toate mijloacele pe care ni le pune la dispozitie pentru a ne pastra mancarurile preferate in cele mai bune conditii!

Combina frigorifica Electrolux EN3854MOX are display elegant LCD, usi reversibile, dimensiuni ce masoara 200.5 x 59.5 x 64.7 centimetri, nivel de zgomot scazut, autonomie de functionare fata curent electric de 18 ore si consum energetic 254 kw/an. O recomand cu incredere familiilor numeroase, dar si celor care isi doresc un aparat frigorific de calitate, frumos si convenabil din punct de vede al pretului!

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *