Electrolux EN3454MOX – combina frigorifica cu touch control si inox antiamprenta

Pentru ca-mi plac produsele de calitate, am ales de curand pentru mine si familia mea combina frigorifica Electrolux EN3454MOX dintre zecile de modele pe care le aveam la dispozitie online. Am comparat preturile, specificatiile tehnice, dar si consumul, si-am ajuns la concluzia ca aceasta este cea mai buna alegere pe care o pot face avand in vedere ca-mi doresc un aparat electrocasnic eficient, modern si totodata accesibil din punct de vedere financiar.

Am optat pentru achizitionarea sa online de la magazinul eMAG verifica pretul, iar a doua zi combina mi-a fost livrata la domiciliu cu transport gratuit, insotita de certificatul de garantie care are valabilitate 24 de luni. Desi la prima vedere am fost atrasa de designul ei modern, trebuie sa recunosc faptul ca la fel de mult m-au incantat functiile si tehnologia moderna pe care aceasta le detine, in special sistemul NoFrost. Electrolux este o combina frigorifica foarte spatioasa, prevazuta cu volum net total mare – 318 litri, impartita in doua compartimente: in partea de sus frigiderul, iar putin mai jos congelatorul.

Electrolux EN3454MOX deschisa

Aceasta beneficiaza de sistem de racire full NoFrost, ceea ce inseamna ca nu necesita a fi dezghetata periodic, deoarece nu produce gheata. In interiorul frigiderului si congelatorului, racirea se realizeaza cu ajutorul curentilor de aer distribuiti uniform, care pastreaza alimentele din interior in cele mai bune conditii, fara sa produca gheata. Prezenta acestuia faciliteaza curatarea aparatului frigorific si imbunatateste consumul energetic, motiv pentru care specialistii l-au incadrat in clasa de eficienta A++ (consuma 242 kwh/an).

Combina Electrolux este dotata cu afisaj modern si stralucitor LCD, prin intermediul caruia vei putea observa si regla toate functiile principale printr-o atingere, asigurand astfel conditii adecvate in orice moment pentru toate produsele din frigider si congelator. In interior iluminarea se realizeaza cu ajutorul LED-urilor, care economisesc energia si-ti ofera o vizibilitate perfecta, iar spatiul de depozitare este inteligent gestionat, astfel incat tu sa ai loc pentru tot ceea ce ai nevoie sa tii la rece.

Frigiderul are 226 litri, 3 rafturi din sticla, compartiment pentru legume si fructe, suport pentru sticle din inox si functie de super-racire, iar la capitolul tehnologii moderne, acesta se poate lauda cu TwinTech FrostFree, care garanteaza un nivel optim de umiditate, pentru ca alimentele sa isi pastreaza gustul si textura mai mult timp si sistemul IntelligentFreeStore, care are rolul de a distribui aerul rece uniform, astfel incat tu sa poti aseza alimentele oriunde doresti in frigider. Congelatorul are in total 92 litri, 2 compartimente, sertar SpacePlus, tava pentru gheata si functie de super-congelare.

Combina frigorifica Electrolux EN3454MOX poate fi cu usurinta pozitionata in orice coltisor al casei, deoarece este foarte silentioasa, ceea ce inseamna ca nu te va deranja nici daca vei alege s-o asezi in apropierea camerei in care dormi si masoara doar 184.5 x 59.5 x 64.7 centimetri. Frumoasa, de culoare inox antiamprenta, dotata cu capacitate mare de incarcare, autonomie ridicata de 20 ore si o multime de functii moderne, eu personal consider ca aceasta isi merita din plin banii! Sunt foarte multumita de raportul sau calitate-pret, motiv pentru care o recomand cu incredere tuturor celor care isi doresc un aparat electrocasnic eficient, modern si foarte economic!

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *