Electrolux EN3453MOX – consum redus de energie intr-un aparat cu performante de top

Daca iti doresti un frigider modern, cu performante de top si capacitate mare de incarcare, iti recomand cu incredere sa-ti indrepti atentia catre combina frigorifica Electrolux EN3453MOX. Aceasta face parte din cea mai noua serie de electrocasnice Electrolux, are volum net total 318 litri, culoare inox, dimensiuni ce masoara 184.5 x 59.5 x 64.7 centimetri si un singur compresor economic si silentios, care are autonomie de functionare fara curent electric – 20 de ore.

La prima vedere o sa fii atras de designul modern, pentru ca n-ai cum sa treci cu vederea o combina atat de frumoasa si eleganta precum aceasta, insa odata ce-i vei descoperi si functiile revolutionare, iti garantez ca ti-o vei dori la tine acasa, asezata in bucatarie, pentru a te putea bucura de spatiul mare de depozitare regasit in cele doua compartimente ale sale. Din punctul meu de vedere, pretul nu este mare si cred ca orice familie si-ar putea permite acest model fabricat in 2015, mai ales daca opteaza pentru achizitionarea sa online de la magazinul eMAG verifica pretul, cel la care eu am gasit cea mai avantajoasa oferta!

Electrolux EN3453MOX deschisa

Combina beneficiaza de sistem de racire NoFrost, ceea ce inseamna ca nu va trebui niciodata s-o dezgheti. In interiorul celor doua compartimente sunt distribuiti uniform curenti de aer rece, care mentin o temperatura constanta, potrivita pentru pastrarea alimentelor in conditii optime. Datorita prezentei acestei tehnologii revolutionare, consumul energetic este mai mic comparativ cu modelele care nu au NoFrost – consuma 242 kwh/an, iar curatarea se realizeaza mult mai usor, fiind suficient doar sa stergi cele doua compartimente cu ajutorul unei lavete usor umede. Fara gheata, fara munca in plus pentru dezghetarea apratului frigorific!

Si daca tot ti-am mentionat mai sus de prezenta a doua compartimente, a venit momentul acum sa-ti detaliez cateva aspecte cu privire la capacitatea si functiile pe care le are fiecare. Frigiderul beneficiaza de volum net total 226 litri, 2 rafturi elegante din sticla, compartiment pentru legume si fructe, 3 suporturi pe usa, sistem de dezghetare automat, suport pentru sticle din inox, iluminare interioara si termostat reglabil.

Congelatorul se regaseste putin mai jos de frigider, are volum total 92 litri si-ti pune la dispozitie 3 compartimente pentru depozitarea alimentelor, tava pentru gheata si sistem de dezghetare automat. Sunt convinsa ca de multe ori ti s-a intamplat sa gasesti greu ceea ce cautai in momentele in care congelatorul era incarcat la maxim, insa in cazul acestui model nu vei mai intampina niciodata aceasta problema, deoarece congelatorul are in dotare sertar SpacePlus, perfect pentru a putea gasi cu usurinta alimentele de care ai nevoie!

Avand in vedere pretul accesibil, spatiul mare de depozitare pe care ti-l pune la dispozitie, functiile moderne, dar si consumul mic de energie electrica, eu cred ca aceasta reprezinta o alegere buna pe care cu trebuie s-o iei in considerare daca te gandesti sa-ti achizitionezi un astfel de aparat electrocasnic! Combina frigorifica Electrolux EN3453MOX functioneaza perfect, este silentioasa, foarte frumoasa, eficienta, intr-un cuvant, perfecta pentru orice familie numeroasa! O recomand tuturor cu incredere!

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *