E-Boda Revo R95 – tableta ieftina de 8 inch cu procesor Quad-Core

Tabletele cu performante multimedia sunt mai accesibile ca oricand, dovada o face modelul adus astazi la review, o tableta marca E-Boda care se remarca printr-un pret bun, display generos (excelent pentru activitatile multimedia – filme sau jocuri) precum si o configuratie foarte buna. Acest model este unul lansat recent de producatorul roman, fiind deja disponibil in magazinele online. Cel mai bun pret eu l-am gasit aici, avand transportul asigurat.

Din fabrica acesta vine cu Android 4.2 versiune ceva mai veche care ruleaza chiar foarte bine, nu exista lag si nici erori, asa cum se intampla de obicei la modelele mai ieftine. Este disponibila in doua culori (alb si negru) iar pretul este acelasi indiferent de culoarea aleasa. Garantia oferita de producator este de 24 de luni insa contracost aceasta poate fi extinsa cu inca 12 sau 24 de luni, bineinteles contracost.

E-Boda Revo R95 din lateral

Este construita in totalitate din plastic, insa unul de calitate cu finisaj mat, rezistent atat la urmele aparute dupa utilizare precum si la micile zgarieturi ce pot aparea in timp. Dimensiunile sunt cele uzuale, avand o greutate de 300 grame si o grosime care nu depaseste 1 centimetru. Pe spate este prezenta grila pentru difuzoare, acest model fiind dotat cu doua difuzoare stereo care se aud suficient de puternic si clar – nu distorsioneaza nici atunci cand este aproape de maxim.

Sub carcasa este prezent un procesor Allwinner A31S, model cu patru nuclee fizice care functioneaza la o frecventa standard de 1.0 GHz. Acesta impreuna cu 1GB de memorie RAM fac ca aplicatiile instalate precum si sistemul de operare sa functioneze foarte bine. Diagonala ecranului masoara 7.85 inch, o marime foarte buna pentru activitatile multimedia. Desi rezolutia este de numai 1024 x 768 pixeli, imaginile afisate sunt clare iar culorile vii si naturale.

Este un display care raspunde bine la comenzi, nu trebuie sa apasati foarte tare pentru a prelua comenzile, asa cum se intampla de obicei la modelele mai ieftine de tablete. Unghiul de vizibilitate nu este chiar cel mai bun, fiind vorba despre un display TN. Nu stiu daca este protejat in vreun fel impotriva zgarieturilor, de aceea recomand utilizarea unei folii de protectie dupa achizitionare.

Producatorul pune la dispozitie 8GB spatiu pentru stocare insa o buna parte din acesta este ocupat de catre Android, de aceea daca doriti sa extindeti spatiul de stocare recomand un card MicroSD, acesta va poate aduce un plus de pana la maxim 32GB. Sunt disponibile si doua camere web, una frontala cu rezolutie de 0.3 megapixeli si una aflata pe spatele tabletei, cu rezolutie de 2 megapixeli. Pozele „scoase” de acestea nu sunt chiar cele mai reusite insa nu cred ca poate avea cineva pretentii de calitate foto de la o tableta ieftina.

E-Boda Revo R95 se poate conecta la internet doar prin WiFi, neavand suport pentru 3G. Bateria are o capacitate de 4000 mAh, aceasta asifgurand o autonomie de pana la maxim 5-6 ore de utilizare obisnuita (internet, filme sau jocuri). Asa cum am precizat de la inceputul acestui review, recomand acest model de tableta celor care isi doresc ceva ieftin dar bun pentru activitatile multimedia.

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *