DYON Enter 32 Pro – cel mai ieftin televizor cu diagonala de 81 centimetri

Desi atunci cand vine vorba de televizoare premium piata este dominata de nume consacrate precum: Samsung, LG sau Sony, atunci cand suntem in cautarea unui televizor accesibil, branduri precum DYON sunt cele care ofera cel mai bun raport pret/performanta. Aducem astazi la review un televizor din portofoliul producatorului german, excelent pentru persoanele care sunt in cautarea unui televizor cu diagonala potrivita pentru o camera de apartament.

Face parte din seria 2015, este un model clasic, fara functii Smart sau alte dotari nefolositoare. Cea mai buna oferta am gasit-o aici, inclus in pret fiind si transportul. Garantia oferita de producator este de 24 de luni, insa aveti la dispozitie 30 zile, timp in care puteti returna produsul, fara probleme. Televizorul pastreaza design-ul elegant si modern, intalnit in prezent la majoritatea modelelor, indiferent ca vorbim despre un producator de top sau unul NoName. Este construit in totalitate din plastic iar rama din jurul ecranului este extrem de ingusta, lansand in felul acesta mai mult spatiu disponibil pentru ecran. Suportul pentru masa este format din doua picioruse, insa cu ajutorul unui suport compatibil VESA acesta se poate instala in cateva minute pe orice perete din locuinta dumneavoastra.

Odys DYON Enter 32 Pro din fata

Atunci cand vine vorba de dimensiuni, televizorul are o grosime de numai 5 centimetri iar greutatea acestuia nu depaseste 6 kilograme. Telecomanda este potrivita ca si marime, sta foarte bine in mana iar butoanele uzuale sunt asezate intuitiv. Raspunde bine la comenzi iar dupa numai cateva ore de utilizare aproape ca le inveti asezarea. Meniul de utilizare este disponibil in limba romana, fiind usor de configurat sau setat, chiar si de persoanele care nu sunt la curent cu tehnologia.

Posturile TV se schimba rapid, nu exista timp de asteptare ridicat nici in cazul celor HD. Este prezent si functia de monitor, astfel ca acesta poate fi utilizat pe post de monitor pentru orice laptop sau PC. La capitolul audio, televizorul vine dotat cu un sistem stereo format din doua difuzoare cu o putere de maxim 6 wati. Sunetul generat este unul clar si destul de puternic. Daca totusi vreti ceva mai bun, puteti conecta televizorul la un sistem audio extern, acesta fiind dotat cu iesire audio tip jack.

Asa cum am precizat inca de la inceputul acestui review, diagonala de 81 centimetri este potrivita pentru o camera standard de apartament. Rezolutia maxima este de 1366×768 pixeli iar imaginile afisate sunt vii si naturale. Este un ecran de calitate care foloseste tehnologia LED, are unghiul de vizibilitate foarte bun iar consumul de energie este unul redus.

Din dotarile lui DYON Enter 32 Pro nu lipseste tunerul digital DVB-T2, DVB-S2, DVB-C si nici slotul CI+, ambele fiind necesare si utile pentru receptionarea posturilor TV in format digital sau chiar HD, indiferent de operatorul de cablu utilizat. Este prezent si playerul multimedia integrat, unul de calitate foarte buna care poate reda direct de pe stick-ul USB cam orice fisier audio, foto sau video.

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *