Descopera experienta Smart cu ajutorul unui mediaplayer 4K cu Android

Pentru ca televizoarele Smart sunt mult mai scumpe decat cele clasice, iar experienta oferita nu este chiar cea mai reusita, un mediaplayer cu Android va poate oferi experienta Smart in schimbul unei sume mult mai mici. Avantajul acestora este ca pot functiona cu orice televizor prevazut cu port HDMI, transformandu-l instant intr-un SmartTV complet, bazat pe sistemul de operare Android. Nu are nevoie de setari suplimentare, pur si simplu il conectati la TV si este gata de utilizare!

Pentru cei interesati de un mediaplayer cu Android cu suport 4K, plus multe alte functii sau dotari, astazi am pregatit 5 modele, toate cu preturi sub 100$, pe care le puteti cumpara direct din China, cu transport gratuit. Trebuie mentionat faptul ca produsele ajung in maxim 30 de zile de la plasarea comenzii, iar in unele cazuri este posibil sa platiti si TVA, adica 20% din valoarea acestuia.

NEXBOX A95X – B7N TV Box VEZI PRET

NEXBOX A95X - B7N TV Box

Mediaplayer care vine din fabrica cu Android 6.0, suport 4K/2K si KODI. In comparatie cu generatia anterioara, acesta permite instalarea/dezinstalarea aplicatiilor. Suporta sunet Dolby si DTS. Sub carcasa gasim un procesor RK3229 cu patru nuclee fizice (Quad Core), care functioneaza la o frecventa de 1.5GHz. Este dotat cu 2 GB de memorie RAM si 16GB spatiu disponibil pentru instalarea aplicatiilor. Pentru specificatii complete, dar si pentru a afla alte informatii, puteti consulta pagina magazinului.

SCISHION V88 TV Box VEZI PRET

SCISHION V88 TV Box

SCISHION V88 TV Box este un produs performant care ruleaza Android 5.1, fiind capabil sa citeasca fisiere in format 4K. VIne cu 8 GB spatiu disponibil pentru stocare si cu multe aplicatii preinstalate. Este un model cu procesor RK3229 tactat la 1.5GHz si cu 1 GB de memorie RAM. Suporta majoritatea fisierelor video, audio sau foto, fiind excelent pentru cei care isi doresc un mediaplayer accesibil din punct de vedere financiar, bun pentru a reda continut multimedia.

Beelink MINI MXIII II TV Box VEZI PRET

Beelink MINI MXIII II TV Box

Cu numai 44$ va puteti cumpara din China un mediaplayer super performant, cu Android 6.0, procesor Amlogic S905X tactat la 2GHz, 2GB memorie RAM tip DDR 3 si 16GB spatiu disponibil pentru stocare. Este dotat cu placa de retea wireless Dual Band 2.4G si 5.8G, pentru o viteza de incarcare mai buna si mai rapida a continutului. Informatii complete cu privire la acest model gasiti pe site-ul magazinului, acolo unde puteti afla si pretul actualizat.

Alfawise S92 TV Box VEZI PRET

Alfawise S92 TV Box

Alfawise S92 este un TV Box cu Android 6.0, procesor Octa Core (8 nuclee fizice) si placa de retea WiFi Dual Band (2.4G + 5.8G). Pentru stocare sau pentru instalarea aplicatiilor, aveti la dispozitie 16GB. De asemenea, aveti posibilitatea de a instala un sistem audio exten pentru un sunet excelent, pentru ca acest model este compatibil 5.1 Surround. Este usor de configurat sau setat, deoarece are si meniu in limba romana.

Sunvell T95Z Plus TV Box VEZI PRET

Sunvell T95Z Plus TV Box

Cu o forma usor ciudata, Sunvell T95Z Plus TV Box este unul dintre cele mai performante mediaplayere pe care le puteti gasi sub 100$. Are un procesor puternic, Amlogic S912 tactat la 2 Ghz, 2 GB memorie RAM si 16 GB spatiu (disponibili pentru instalarea aplicatiilor), deci puteti fi siguri ca Sunvell T95Z va putea rula fisiere video cu rezolutie maxima 4K.

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *