Daikin FTXV35AB-RXV35AB – aer conditionat cu Inverter – consum redus de energie

Daca te afli in cautarea unui aparat de aer conditionat eficient si suficient de puternic pentru a putea raci un apartament intreg atunci ai ajuns unde trebuie. In recomandarea de astazi aducem in prim plan un aparat de aer conditionat cu un raport pret/calitate excelent. Din cautarile mele cel mai bun pret pentru FTXV35AB-RXV35AB il gasiti online la eMAG, acolo dispune si de transport gratuit, astfel ca nu trebuie sa va faceti griji legate de transport.

Trebuie sa precizez faptul ca inclus in pretul de achizitie nu este si instalarea aparatului – aceasta se achita separat iar pentru acest lucru recomand o firma autorizata, pentru a putea beneficia de garantie. Inainte sa discutam despre performantele dar si functiile acestui aparat, vreau sa fac o mica paranteza pentru cei care nu au auzit pana acum de numele Daikin. Acest producator este lider pe piata sistemelor de aer conditionat, incalzire si ventilatie, asadar puteti cumpara cu incredere, fiind vorba despre un producator cu experienta si vechime in domeniu.

Daikin FTXV35AB-RXV35AB unitate interioara

Aspectul acestuia este unul clasic, atat unitatea interioara cat si cea exterioara pastreaza acelasi design cu care ne-au obisnuit producatorii de AC pana acum. Totusi, acest model a castigat premium pentru cel mai bun design in 2013. Unitatea interioara este dotata cu un display tip LCD (acesta indica temperatura setata) si 3 led-uri (acolo veti gasi informatii despre programul setat). Telecomanda este mica, butoanele uzuale sunt asezate la indemana astfel ca dupa cateva minute aproape ca le inveti ordinea. Si aceasta este dotata cu un mic display LED unde veti gasi informatii legate de temperatura, treapta de ventilare si programul setat.

Functiile din dotare sunt cele uzuale: purificare, dezumidificare, incalzire, racire, ventilatie si sleep/night – program special pentru cei care vor sa foloseasca aparatul si pe timpul noptii. Compresorul din dotare fiind unul tip Inverter nu doar ca are un consum redus de energie dar functioneaza chiar si atunci cand afara sunt temperaturi scazute (din cate stiu functioneaza pana la maxim -10 grade).

Asa cum am precizat la inceputul acestui articol puterea de racire si incalzire este de 12000 BTU pe ora, acesta fiind suficient chiar si pentru un apartament intreg. Se incadreaza in clasa de consum energetic A+ atunci cand este folosit pentru racire si asa cum am spus mai devreme consumul de energie este unul scazut. Ca orice aparat de aer conditionat si acest model dispune de filtru de praf long-life lavabil – asta inseamna ca atunci cand se umple de praf acesta se poate spala foarte usor la jet de apa.

Daikin FTXV35AB-RXV35AB este un aparat si foarte silentios, unitatea interioara are un nivel de zgmoto care se incadreaza intre 30 si 42 decibeli, in functie de treapta de ventilare setata – cred ca este cel mai silentios aparat de aer conditionat pe care l-am intalnit vreodata. De asemenea si unitatea exterioara este foarte silentioasa, cu un zgomot constant de 53 decibeli aceasta poate fi montata chiar si langa fereastra pentru ca nu va deranja nici vecinii si nici persoanele din apartament sau casa.

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *