Daikin FTXV25AB-RXV25AB – aer conditionat silentios si economic cu garantie 36 luni

Daca pana acum n-ai reusit sa-ti instalezi un aparat de aer conditionat inca nu este prea tarziu, vorbim despre inceputul sezonului de vara, asadar ofertele pentru aparatele de AC abia acum incep sa apara. Modelul pe care il recomand astazi este unul ideal pentru spatii reduse, cum ar fi un o garsoniera sau chiar un apartament cu maxim 2 camere. Daca alegi sa il cumperi in aceasta perioada iti poti asigura montajul in maxim 4-5 zile lucratoare (in plin sezon poti astepta si pana la 2 saptamani pentru instalare).

Eu l-am cumparat de aici, avand cel mai bun pret din online precum si transportul gratuit. Fiindca nu stiam mare lucru despre acest producator am cautat cateva informatii pe internet, ce am gasit m-au convins sa aleg acest model. Daikin este lider in sisteme de climatizare, acestai au aproximativ 90 de ani experienta in solutii inteligente pentru incalzire si racire.

Daikin FTXV25AB-RXV25AB  unitatea interioara

Fiind vorba despre un produs premium garantia oferita de producator este de 36 luni – cred ca este singurul aparat de aer conditionat cu garantie 3 ani de zile. Pretul nu include si instalarea aparatului, acesta se plateste separat dupa achizitionare catre firma care se ocupa cu montajul. Atentie, acesta trebuie sa fie autorizata de catre producator in caz contrar riscati sa pierdeti garantia. Din experienta personala pot spune ca instalarea unui AC nu ar trebui sa depaseasca 300-350 lei – pretul variaza in functie de oras si firma.

Design-ul acestuia este cel clasic, intalnit de obicei la orice aparat din aceasta categorie. Informatii legate de temperatura, programul folosit precum si treapta de ventilare sunt disponibile atat pe display-ul de la telecomanda precum si cel de la unitatea interioara. Asa cum am precizat de la inceputul acestui review cei 9000 BTU sunt suficienti pentru a raci o incapere mai mica. Consumul de energie este unul extrem de redus, acest model fiind incadrat in clasa energetica A++.

Compresorul din dotare este unul tip Inverter care asigura consumul redus de energie precum si functionarea aparatului chiar si atunci cand temperatura din exterior ajunge pana la -15 grade. Functiile din dotare sunt cele uzuale: racire, incalzire, ventilare si dezumidificare precum si alte cateva functii speciale: time/sleep (functie ideala pentru functionarea aparatului pe timpul noptii) precum si functia Power (aceasta raceste incaperea intr-un timp mai scurt). Zgomotul generat de unitatea interioare este cuprins intre 28 si 41 decibeli iar cel produs de unitatea exterioara fiind unul constant de 51 decibeli.

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *