Daikin FTXB35C-RXB35C – aer conditionat 12000BTU, cu 3 ani de garantie

Daca in urma cu cativa ani aerul conditionat era considerat un moft, cumparat de cei care aveau „aere”, in prezent situatia s-a schimbat complet, acest aparat devenind genul de produs electrocasnic care nu trebuie sa lipseasca din nicio locuinta – indiferent ca este vorba despre casa sau apartament. Temperaturile din perioada verii au crescut considerabil in ultimii ani fiind aproape imposibil sa te odihnesti pe timpul noptii, atunci cand caldura devine insuportabila.

Modelul adus astazi la review este recomandat apartamentelor cu 2-3 camere, fiind suficient de puternic incat poate raci intreaga locuinta in numai cateva minute. Daikin FTXB35C-RXB35C poate fi cumparat online de la eMAG, acolo avand transport gratuit precum si posibilitatea de a extinde perioada de garantie, daca mai este nevoie, producatorul ofera pentru acest produs garantie timp de 3 ani de zile, in acest fel practic garanteaza pentru un produs de calitate, fabrica in Europa si nu CHina – asa cum sunt intalnim majoritatea produselor venite chiar si de la producatori premium.

Daikin FTXB35C-RXB35C unitate interioara

Trebuie specificat faptul ca in pretul de achizitie nu este inclus si montajul, acesta trebuie platit separat catre firma care se ocupa cu instalarea aparatului. Atentie pe cine alegeti sa asigure montajul, firma trebuie autorizata, in risc contrar riscati sa pierdeti garantia oferita de producator. Din experienta personala pot spune ca instalarea nu ar trebui sa depaseasca 300 lei – aceasta poate varia in functie de oras si firma. Fiindca multe persoane sunt sensilbile la aerul rece este bine ca atunci cand alegeti sa il montati sa o faceti intr-un hol, in felul acesta aerul raceste uniform fiecare camera din locuinta.

Capacitate de racire este de 12000 BTU pe ora iar clasa de consum energetic in care aparatul se incadreaza este A+, cu un consum anual de 191 KW/h. Fiindca compresorul folosit este unul tip Inverter consumul de energie nu este foar unul foarte redus dar acesta permite aparatului sa functioneze chiar si atunci cand temperatura externa ajunge pana la -15 grade. Informatii legate de temperatura, programul setat precum si treapta de ventilare sunt disponibile pe telecomanda, aceasta fiind dotata cu un display tip LCD.

Functiile din dotare sunt cele standard, intalnit de obicei la orice alt aparat din aceasta categorie: purificare, dezumidificare, incalzire, racire si ventilatie. Ca functii speciale intalnim modul confort (acesta face ca aparatul sa fie foarte silentios, placut pentru functionarea pe timpul noptii) precum si modul putere (acesta este folosit in general atunci cand doriti sa raciti in timp mai scurt incaperea). Filtrul din dotare este unul Fotocatalitic din apatit de titan care are ca rol indepartarea virusilor si a bacteriilor.

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *