Daikin FTX35KV-RX35K – aer conditionat economic, cu posibilitate de controlare WiFi

Astazi vom discuta despre un aparat de aer conditionat din zona premium, potrivit pentru o locuinta cu pana la 3-4 camere. Este vorba despre modelul FTX35KV-RX35K, de la producatorul Daikin, un nume mare, cu experienta si renume in domeniul aparatelor frigorifice si pentru climatizare. Modelul de astazi il recomand celor care isi doresc un produs de calitate, cu consum redus de energie care poate fi controlat cu usurinta, de pe smartphone sau tableta (pentru acest lucru este necesar un adaptor WiFi, care se cumpara separat).

Cea mai buna oferta pe care am gasit-o in aceasta perioada este aici verifica oferta actuala, inclus in pret fiind si transportul. Nu veti primi kitul pentru instalare, iar dupa cumpararea acestuia va trebui sa platiti in plus pentru montaj. Din experienta personala pretul instalarii este in jur de 350-450 lei, in functie de fiecare oras. Firma care se ocupa de montaj trebuie sa fie autorizata de catre producator, in caz contrar riscati sa pierdeti garantia (36 de luni). Daikin este printre putinii producatori care ofera garantie 3 ani de zile, pentru aparatele de aer conditionat.

Daikin FTX35KV-RX35K unitate interioara

La exterior acest model nu impresioneaza cu nimic special, are un design simplu, care face posibila integrarea acestuia in orice camera din locuinta, fara sa strice in vreun fel design-ul acesteia. Dimensiunile sunt cele standard, se poate instala fara probleme chiar si in locul vechiului aparat de aer conditionat, fara sa mai fie necesar un alt suport sau alte gauri in perete. Unitatea interioara este dotata cu un mic display LCD care indica temperatura setata, insa informatii detaliate sunt prezente pe ecranul de la telecomanda.

Asa cum am precizat inca de la inceputul acestui review, cei 12000 BTU/h fac ca acest aparat unul potrivit pentru o locuinta cu pana la 3-4 camere de dimensiuni normale. Pentru ca discutam despre un aparat din zona premiu, conform specificatiilor acesta este incadrat in clasa de eficienta energetica A++, atat atunci cand este utilizat pentru racire cat si atunci cand este folosit pentru incalzirea locuintei. Consumul de energie redus este datorat in mare parte compresorului tip Inverter marca Daikin. Acesta nu doar ca reduce consumul dar face ca aparatul si foarte silentios.

Zgomotul produs de unitatea interioara este cuprins intre 20 – 30 decibeli, acesta variaza in functie de treapta de ventilare. Din acest punct de vedere, acest model este fara doar si poate cea mai buna solutie pentru dormitor. Unitatea este atat de silentioasa incat puteti visa netulburati la confortul perfect. Pentru ca aerul ventilat de aparat sa fie intotdeauna curat, acesta este dotat cu filtru anti praf, anti-alergeni si anti-bacterian. Acesta este amplasat in partea frontala, fiind usor de curatat atunci cand este nevoie. Functiile din dotarea lui Daikin FTX35KV-RX35K sunt cele uzuale: racire/incalzire, ventilare, dezumidificare, timer, auto si sleep/night mode.

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *