Daikin Comfort Budget – aer conditionat accesibil cu compresor Inverter – 36 luni garantie

Atunci cand vine vorba de comfortul locuintei in ultimii ani aerul conditionat a devenit un aparat indispensabil, acesta fiind necesar pentru orice locuinta – indiferent ca este vorba despre apartament sau casa. Daca in trecut pretul acestora era unul destul de piperat, fiind considerate un moft facut de persoanele cu bani, in prezent acestea au devenit accesibile oricui. Modelul prezent astazi in articol este cel pe care il folosesc de aproximativ un an de zile si de care sunt foarte multumit.

Eu l-am cumparat online de aici, avand un pret foarte bun dar si transport gratuit. Am ales Daikin deoarece acest producator este unul care produce aparatele in Europa, fiind axat in general doar pe produse pentru climatizare – asadar cu o anumita experienta si vechime in domeniu. In plus, pretul acestuia a fost unul foarte bun, in comparatie cu alte modele de la alti producatori premium. Trebuie sa stiti de la inceput faptul ca vine fara kit de instalare iar montajul se plateste catre montator, dupa achizitionare. Din experienta personala pot spune ca instalarea nu ar trebui sa coste mai mult de 350-400 lei – bineinteles pretul poate varia in functie de oras precum si de firma.

DAIKIN Comfort Budget INVERTER unitate interioara

Asa cum se poate observa si din imagini design-ul aparatului este unul modern si elegant, practic se incadreaza in orice camera fara sa strice aspectul acesteia. Dimensiunile sunt cele standard, intalnite de obicei la orice aparat de aer conditionat tip Split. Unitatea interioara este dotata cu un mic display tip LCD care indica temperatura setata. Mai multe informatii legate de temperatura, programul folosit precum si treapta de ventilare sunt disponibile pe telecomanda.

Cu o putere maxima de 12000 BTU pe ora acesta aparat poate asigura racirea unui apartament cu 3-4 camere fara probleme. Poate fi utilizat si pentru incaperi mai spatioase insa atunci pierde din randament. Conform producatorului atunci cand este utilizat pentru incalzire sau racire acesta este incadrat in clasa de consum energetic A+, fiind un model foarte economic. Acest lucru se datoreaza in principal compresorului marca Daikin, tip Inverter. Acesta face ca aparatul sa fie silentios si sa poate fi folosit chiar si atunci cand in exterior temperatura ajunge pana la -15 grade – fiind perfect chiar si pe timpul iernii.

Pentru ca aerul ventilat sa fie intotdeauna curat, lipsit de bacterii si praf acesta este dotat cu un filtru tip Fotocatalitic Apatit Titan – curata aerul printr-o serie de reactii chimice discrete. Ca functie speciala intalnim modul comfort, acesta ajusteaza automat fluxul de aer din camera pentru a asigura distributia optima a fluxului de aer impiedicand directionarea acestuia catre persoanele din incapere. Modul putere permite atingerea capacitatii maxime intr-un timp mai scurt insa dupa 20 de minute unitatea revine la modul normal de utilizare.

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *