Daikin ATXB35C-ARXB35C – aer conditionat cu functie Super Silent (21 dB)

Chiar daca suntem in plin sezon de vara, inca este timp suficient pentru instalarea unui aparat de aer conditionat. De aceea, astazi vin in ajutorul celor care sunt in cautarea unui aparat accesibil cu putere mare de racire, potrivit pentru o locuinta cu 3-4 camere. Recomandarea noastra se indreapta catre un produs marca Daikin, acesta fiind printre cei mai renumiti producatori de aparate pentru climatizare, produsele comercializate de acestia sunt din zona premium, chiar daca pretul le face accesibile publicului larg.

Daikin ATXB35C-ARXB35C este un model aparut de curand pe piata din Romania, cea mai buna oferta fiind disponibila aici verifica oferta actuala. Inclus in pret este transportul, aparatul vine fara kit de instalare. Din experienta personala costul instalarii este undeva intre 350-400 lei (in limita a 3 metri de traseu frigorific). Pentru instalare recomand sa alegeti o firma autorizata de catre producator, in caz contrar riscati sa ramaneti fara garantie. Lista cu firmele autorizate o puteti gasi pe talonul de garantie. Pentru ca este vorba despre un aparat din segmentul premium, garantia oferita standard de producator este de 3 ani de zile. Acest lucru cred ca spune multe despre calitatea aparatului.

Daikin ATXB35C-ARXB35C

La exterior acest model se incadreaza in standardele actuale, avand un aspect clasic, fiind usor de integrat in orice camera din locuinta dumneavoastra. De asemenea, si dimensiunile sunt cele uzuale, facand posibila instalarea aparatului chiar in spatiul ocupat de vechiul AC (in cazul in care exista), fara sa mai fie necesare alte gauri in perete. Unitatea interioara este dotata cu un mic display in partea dreapta, care afiseaza informatii cu privire la temperatura setata. Detalii cu privire la programul folosit sau treapta de ventilare sunt prezente pe ecranul de la telecomanda.

Functiile din dotarea acestuia sunt cele uzuale: racire/incalzire, ventilare, dezumidificare, timer, sleep/night mode. Cei 12000 BTU fac din acest aparat unul potrivit pentru climatizarea unei locuinte cu pana la 24 – 35 mp, insa poate fi utilizat fara probleme si pentru spatii mai largi, chiar daca atunci randamentul scade iar consumul de energie creste. Este un aparat incadrat in clasa de consum energetic A+, indiferent ca este utilizat pentru racirea sau incalzirea locuintei. In ambele cazuri discutam despre un consum redus care nu va creste cu mult factura la energia electrica.

Consumul scazut este datorat in mare parte compresorului marca Daikin care foloseste tehnologia Inverter. Acesta nu doar ca reduce consumul de energie dar face ca aparatul sa fie si foarte silentios. Zgomotul produs de unitatea interioara este cuprins intre 41/34/27/23 decibeli, in functie de treapta de ventilare. De asemenea compresorul Inverter face ca aparatul sa poata fi utilizat chiar si atunci cand temperatura de afara ajunge pana la -15 grade, fiind un aparat potrivit pentru incalzirea locuintei. Pentru ca aerul ventilat de aparat sa fie intotdeauna curat, acesta este dotat cu un filtru fotocatalitic din apatit de titanm, intalnit doar la aparatele marca Daikin. Acesta este compus dintr-un strat de hidroxiapatit de calciu care absoarbe bacteriile, virusii, amoniacul, oxidul de azot si alte substante periculoase.

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *