Daewoo RN-34RDQM – combina frigorifica cu sistem Perfect No Frost

Daca visezi de multa vreme la un nou aparat frigorific modern, suficient de mare pentru a-ti permite sa depozitezi alimentele preferate si bauturile pe care obisnuiesti sa le consumi cu regularitate, iti recomand cu toata increderea combina frigorifica Daewoo RN-34RDQM, perfecta pentru orice familie numeroasa! Are volum net total 305 litri, doua compartimente in care spatiul este eficient gestionat, sistem de racire full NoFrost si un singur compresor, care reuseste sa inregistreze un consum mic de energie, dar si un nivel redus de zgomot.

Combina este perfecta din toate punctele de vedere, pronind de la pretul avantajos de achizitie pe care aceasta il are verifica pretul actual si ajunga pana la design, functii moderne si tehnologii de ultima generatie. Daca te-ai convins ca Daewoo reprezinta ceea ce tu ai nevoie, o poti comanda online chiar astazi, iar aceasta iti va fi livrata gratuit prin curierat rapid, insotita fiind de certificatul de garantie valabil 2 ani de zile!

Daewoo RN-34RDQM din fata

Masoara 187 x 59.5 x 65 centimetri, este argintie, frumoasa, moderna, prevazuta cu display elegant LCD cu taste Touch Control – prin intermediul sau poti seta temperaturile dorite in cele doua compartimente si dispenser pentru apa. Asa cum am mentionat si la inceput, tehnologia NoFrost se regaseste printre dotarile sale, iar multumita acesteia, racirea se realizeaza cu ajutorul curentilor de aer distribuiti uniform, fara sa se formeze gheata in interiorul celor doua compartimente.

Sistemul full NoFrost este indispensabil dupa parerea mea, deoarece prezenta sa te scuteste de dezghetarea periodica, asigura un mediu optim alimentelor, ferindu-le de mirosuri neplacute, bacterii si mucegai, solicita mai putin compresorul, ducand astfel la o durata de viata mai lunga a acestuia si la un consum de energie electrica scazut (face parte din clasa de eficienta A++). Sistemul de racire, Perfect No Frost Daewoo, raceste uniform tot compartimentul frigiderului, pastrand nivelul optim al umiditatii si te scapa de grija dezghetarii congelatorului.

In partea superioara este pozitionat frigiderul, care are in total 221 litri, 3 rafturi din sticla, compartiment pentru fructe si legume, 4 suporturi pe usa pentru borcane, oua, sticle de diferite dimensiuni, dozator de apa – iti ofera apa rece printr-o simpla apasare a clapetei, fara a mai fi nevoie sa deschizi usa si iluminare cu LED-uri. Putin mai jos de acesta vei gasi congelatorul, de asemenea foarte spatios, cu volum net total 84 litri, 3 compartimente si tava pentru gheata.

Pe langa cele mentionate mai sus, aparatul frigorific beneficiaza si de sistem Multi Air Flow – asigura o ventilatie perfecta si o circulatie constanta si uniforma de aer rece in interiorul frigiderului, datorita orificii lor de ventilatie, sistem de avertizare sonora pentru usa deschisa si usi reversibile cu deschidere spre partea dreapta. Avand in vedere toate aceste caracteristici de top, dar si pretul avantajos pe care combina frigorifica Daewoo RN-34RDQM il are, eu personal consider ca merita a fi achizitionata! Raportul sau calitate-pret este excelent, asadar, o recomand cu incredere tuturor celor care isi doresc un model eficient, spatios si modern!

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *