Daewoo DWD-HB142RTE – masina de spalat rufe neagra – capacitate mare de incarcare

Daca iti doresti o masina de spalat rufe cu capacitate mare de incarcare, multe programe si tehnologie de ultima generatie, iti recomand cu incredere noul model Daewoo DWD-HB142RTE. Aceasta se poate lauda cu un design elegant, culoare rosu inchis, interfata prietenoasa a panoului de comanda si display LED, locul in care tu vei gasi afisate cele mai importante informatii legate de ciclul spalarii: viteza de centrifugare, temperatura apei, etapa de spalare in curs si timpul ramas pana la finalizarea programului.

O recomand pentru ca eu sunt foarte multumita de pretul sau de achizitie verifica pretul, dar si de performantele ridicate la spalare. Daewoo este o masina de spalat rufe cu incarcare frontala, doatata cu capacitate de incarcare mare – 9 kg, viteza de centrifugare ce poate ajunge pana la 1400 rotatii pe minut si grila formata din 13 programe. Avand in vedere ca poate spala o cantitate mare de rufe murdare, aceasta reprezinta alegerea perfecta pentru orice familie numeroasa! De asemenea, tot cu ajutorul ei vei putea igieniza chiar si articolele voluminoase, cum ar fi: cuverturi, paturi sau pilote.

Daewoo DWD-HB142RTE din fata

Datorita dimensiunilor reduse pe care le are – 85 x 59.5 x 54 centimetri, o vei putea aseza in orice coltisor al casei. Masina este silentioasa, eficienta si echipata cu cea mai noua tehnologie, ceea ce inseamna ca ai toate motivele sa ai incredere in rezultatele pe care ea ti le va oferi la fiecare ciclul de spalare.

Cu ajutorul pompei de recirulare beneficiezi de o durabilitate mai mare a masinii de spalat si de reducerea cu pana la 4% a nivelului de zgomot. Si in privinta consumului vestile sunt bune, deoarece specialistii au incadrat acest model in clasa de eficienta energetica A+++, ceea ce inseamna ca intr-adevar Daewoo este o masina economica si eficienta! Motorul Direct Drive iti asigura cele mai bune rezultate la spalarea hainelor murdare, silentiozitate si nu in ultimul rand, consum redus de apa si energie electrica!

Si daca ai mai avut pana acum un astfel de aparat electrocasnic, atunci cu siguranta esti familiarizat cu programe de spalare precum: bumbac, lana, sport, colorate, rapid – 15 minute, prespalare, intensiv, clatire, centrifugare si baby care. Cel din urma mentiona, Baby Care, se regaseste la toate modele noi si este recomandat pentru hainele bebelusilor sau a persoanelor cu pielea sensibila, deoarece utilizeaza cicluri suplimentare de clatire pentru a dizolva complet urmele de detergent din tesaturi. Fiind clatite corespunzator, hainele vor putea fi purtate fara a cauza alergii pe pielea lor sensibila.

Super Express este un program inteligent care iti ofera rezultate de spalare remarcabile, deoarece economiseste cu pana la 31 de minute, comparativ cu un ciclu de spalare standard. Timpul poate varia in functie de cantitatea de rufe, presiunea apei, temperatura acesteia precum si de alte coditii de spalare. Niciodata nu a fost mai simplu de atat sa speli hainele murdare rapid si eficient! Daca iti doresti sa beneficiezi si tu de ajutorul masinii de spalat rufe Daewoo DWD-HB142RTE, profita acum de pretul sau avantajos si achizitioneaz-o online de la magazinul eMAG! Transportul este gratuit, iar garantia are valabilitate 2 ani de zile!

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *