Daewoo DWD-FI2011 – masina de spalat rufe cu functie ECO si programare intarziata

Iti surade ideea de a-ti achizitiona o masina de spalat rufe noua cu bani putini? Si nu, nu e vorba de un brand no name, ci de Daewoo DWD-FI2011 cu capacitate de incarcare de 7 kg, viteza de centrifugare 1000 rotatii pe minut si grila de programe formata din 12 optiuni de spalare, asa ti-as putea descrie in cateva cuvinte noul model fabricat in 2015, eficient, modern si ieftin, gata sa-ti vina in ajutor ori de cate ori ai nevoie!

Sunt convinsa ca exista perosoane dornice sa-si inlocuiasca vechiul aparat electrocasnic cu unul nou, mai spatios decat cel anterior si cu mult mai multe functii, iar cel mentionat mai sus poate reprezenta o alegere buna daca te gandesti ca si pretul este unul rezonabil verifica pretul. La magazinul online eMAG am gasit cea mai buna oferta, iar daca nu dispui de toti banii cash, ai posibilitatea sa platesti si in rate lunare avantajoase. Produsul iti va fi livrat rapid la domiciliu – a doua zi, transportul fiind gratuit si garantia valabila 2 ani de zile.

Daewoo DWD-FI2011 din fata

Recomand aceasta masina familiilor numeroase, deoarece capacitatea sa mare de incarcare de 7 kg, ofera posibilitatea de a introduce in interiorul cuvei mai multe haine murdare, fiind spalate eficient intr-un singur ciclu. De asemenea, tot cu ajutorul ei vei putea igieniza si articolele voluminoase pe care inainte erai nevoita sa le speli manual, cum ar fi: cuverturi, paturi sau pilote. Multumita celor 1000 de rotatii pe minut acestea vor fi stoarse pana la ultima picatura de apa, necesitand mai putin timp pentru a se usca.

Daewoo pastreaza tiparul clasic al masinilor de spalat rufe, avand dimensiuni 85 x 59.5 x 54 centimetri, culoare alb, panou de comanda pozitionat frontal si un mic display LCD care iti indica timpul ramas pana la finalizarea programului in curs. Desi este ieftina, finisajele sale sunt de buna calitate si oricat de mult ai incerca sa-i gasesti un minus in ceea ce priveste designul, te asigur ca n-o sa observi niciunul, pentru ca aceasta este o masina frumoasa, eleganta si foarte moderna, in ciuda pretului mic pe care il are.

Programele de spalare pe care ti le pune la dispozitie sunt cele obisnuite, ceea ce inseamna ca n-o sa intampini dificultati atunci cand va fi cazul sa-i setezi anumite functii, deoarece multe dintre cele intalnite aici se regasesc si la modelele mai vechi. Cele mai importante programe sunt urmatoarele: rapid – 35 minute, prespalare, ECO, sport, spalare manuala, tricouri, bumbac, lana, delicate, spalare manuala si clatire + centrifugare. De asemenea, aici vei gasi si optiune pentru programare intarziata, cu ajutorul careia vei putea amana inceperea programului cu pana la 24 de ore. Gratie acestei functii inteligente, masina va porni exact la ora la care tu iti doresti, oferindu-ti posibilitatea de a spala chiar si atunci cand tu nu vei fi acasa.

Nu pot incheia aceste review inainte de a-ti face cunoscut si consumul acestui aparat electrocasnic modern, care in urma testelor efectuate de catre specialisti, a fost integrat in clasa de eficienta energetica A++, una dintre cele mai bune. Masina de spalat rufe Daewoo DWD-FI2011 este foarte economica, intregistrand anual un consum de 8140 litri apa/an si doar 0.78 kwh/program standard. Asadar, daca n-ai prea multe pretentii si-ti doresti o masina noua, eficienta, simpla, prevazuta cu capacitate mare de incarcare, iti recomand cu incredere acest model! Raportul sau calitate-pret este foarte bun, te asigur ca n-o sa regreti alegerea facuta!

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *