Daewoo DSB-F2477LH-NV – aer conditionat puternic, suficient pentru toata casa

Anul acesta n-am mai asteptat ca temperaturile sufocante sa ma prinda nepregatit asa ca mi-am comandat un aparat de aer conditionat din timp – in felul acesta cred eu ca am economisit ceva bani si in plus am obtinut instalarea aparatului in doar cateva zile de la achizitionare. Am cautat ceva puternic care sa poata raci toata locuinta – locuiesc la casa si pentru a raci 3-4 camere un aparat normal de 9000-12000 BTU chiar nu cred ca era suficient.

Dupa lungi cautari prin magazinele online intr-un final m-am decis asupra Daewoo DSB-F2477LH-NV – un aparat cu putere de racire de maxim 24000 BTU pe ora. L-am cumparat online de la eMAG, acolo l-am gasit cu cel mai bun pret disponibil dar si transport gratuit. In plus, pentru cei care doresc se poate extinde si perioada de garantie cu inca 12 sau 24 de luni. Eu nu am ales acest serviciu pentru ca am incredere in produsele Daewoo – detin si o masina de spalat rufe de care sunt foarte multumit. Trebuie sa precizez faptul ca montarea acestuia aparat nu este inclusa in pretul de achizitie – pentru instalare trebuie sa apelati o firma specializata, in felul acesta garantie este valabila.

Daewoo DSB-F2477LH-NV din fata

Pe langa faptul ca este un aparat cu o putere de racire foarte mare design-ul acestuia este unul modern si elegant, cred ca se incadreaza perfect in orice camera a locuintei. Unitatea interioara este complet alba cu insertii cromate iar in partea dreapta este prezent display-ul LCD unde veti gasi informatii cu privire la temperatura setata. Telecomanda este mica iar butoanele uzuale sunt asezate intuitiv – dupa cateva minute de utilizare aproape ca le inveti asezarea.

Compresorul folosit este unul tip Inverter, asta inseamna ca are un consum redus de energie iar iarna poate fi folosit pentru incalzire chiar si cand temperaturile ajung sa fie cu minus. Nu pot spune ca este un model silentios insa nici nu aveam pretentia, avand in vedere puterea de racire. Unitatea interioara produce un zgomot maxima de 63 decibeli insa acesta este atins atunci cand folositi racirea intr-o treapta superioara aproape de maxim. Unitatea exterioara are un zgomot constant de 68 decibeli, fiind destul de galagioasa, de aceea nu recomand sa o montati langa fereastra – zgomotul produs se poate auzi chiar si in interior atunci cand este liniste.

Pe langa functiile clasice pe care le intalnim in mod obisnuit la orice aparat din aceasta categorie (racire, incalzire, dezumidificare si functie pentru noapte) acesta este dotat si cu sistem special pentru autocuratare. La capitolul calitatea aerului acesta dispune de un filtru lavabil care se poate spala ori de cate ori este nevoie. Ca o concluzie Daewoo DSB-F2477LH-NV este un produs de calitate cu pret corect si functii utile si necesare unui produs de acest gen. Il recomand tuturor celor care au nevoie de un AC puternic pentru un apartament spatios sau pentru intreaga casa.

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *