Daewoo DSB-F1881ELH-V – aer conditionat cu putere 18000 BTU, recomandat pentru spatii largi

Daca batranul ventilator nu mai face fata temperaturilor exotice din ultima perioada, poate ca este timpul pentru un aparat de aer conditionat. Foarte important atunci cand alegeti un aparat de aer conditionat este putere de racire. Daca aveti in plan climatizarea unei locuinte spatioase, atunci recomand cat mai multi BTU. In cazul de fata, Daewoo DSB-F1881ELH-V este un aparat destinat spatiilor largi si foarte largi, avand o putere de 18000 BTU. De asemenea, este important si brandul. Cele NoName nu vor avea niciodata aceleasi performante ca si cele mai scumpe.

De aceea, este bine sa platiti in plus pentru ca diferenta de bani o veti primi inapoi prin facturi la energie mai mici. Daca sunteti interesati de acest aparat, cea mai buna oferta am gasit-o online aici verifica oferta actuala, inclus in pret fiind si transportul. Kitul de instalare nu este inclus, iar dupa achizitionare va trebui sa platiti in plus pentru instalare, adica undeva intre 350-450 lei, in functie de oras sau firma care se ocupa de instalare. Trebuie sa optati pentru o firma autorizata, in caz contrar puteti pierde garantia (24 de luni).

Daewoo DSB-F1881ELH-V unitate interioara

La exterior, aparatul se prezint la fel ca orice alt model din acest segment. Unitatea interioara este complet alba, iar pe centrul acesteia este prezent un display LCD care indica temperatura. Informatii detaliate cu privire la programul folosit, treapta de ventilare sau temperatura, sunt disponibile pe ecranul de la telecomanda. Este usor de integrat in orice locuinta, fara sa „afecteze” in vreun fel design-ul acesteia. De asemenea, se pare ca si dimensiunile sunt cele uzuale, astfel ca poate fi instalat fara probleme chiar in spatiul ocupat de vechiul AC (daca exista), fara sa mai fie nevoie de alte gauri in perete.

Telecomanda este usor de folosit, raspunde rapid la comenzi iar butoanele uzuale sunt asezate intuitiv. Cei 18000 BTU/h fac ca acest aparat sa fie potrivit pentru locuinte spatioase sau chiar si pentru spatii comerciale. Este incadrat in clasa de consum energetic A++ atunci cand este folosit pentru racire si A+ atunci cand este utilizat pentru incalzire. In ambele situatii consumul de energie este unul foarte bun. Acest lucru este datorat in mare parte compresorului tip Inverter, marca Rechi.

Acesta nu doar ca economiseste energia electrica dar face ca aparatul sa fie silentios si utilizabil chiar si atunci cand temperatura externa ajunge pana la -15 grade. Zgomotul produs de unitatea interioara este de maxim 54 decibeli, acesta fiind atins doar atunci cand este utilizat intr-o treapta de ventilare aproape de maxim. Functiile disponibile sunt cele uzuale, plus alte cateva functii ceva mai „speciale”, cum ar fi functia Antimucegai care reuseste sa evite formarea mucegaiului in unitatea interioara a aparatului de aer conditionat

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *