Daewoo DSB-F1281ELH-V – 12000 BTU cu compresor Inverter Eco, pentru consum de energie redus

Cei de la Daewoo au reusit in ultimii ani sa obtina un feedback foarte bun pentru produsele lansate pe piata. Anul trecut aparatele de aer conditionat de la acest producator au facut senzatie pe rafturile magazinelor online, avand un raport pret/calitate excelent. Acest lucru s-a observat din review-urile lasate de utilizatori. Anul acesta, producatorul coreean a lansat pe piata o noua serie de aparate de aer conditionat, toate cu preturi accesibile, ideale pentru cei interesati de produse calitative care nu doresc sa plateasca in plus doar pentru brand si marketing.

Daewoo DSB-F1281ELH-V este un model pe care il recomand pentru o locuinta moderna, cu pana la maxim 3-4 camere. Aparut recent in Romania, cea mai buna oferta am gasit-o online, inclus in pret fiind si transportul verifica oferta actuala. Trebuie precizat faptul ca vine fara kit de instalare, asadar dupa achizitionarea acestuia va trebui sa platiti in plus inca 350-450 lei, pentru montaj. Pretul instalarii variaza in functie de firma dar si de oras. Recomand sa alegeti o firma autorizata de catre producator, in caz contrar riscati sa pierdeti garantia (24 de luni). Daca doriti, puteti opta pentru extinderea garantie cu inca 12 sau 24 de luni, evident contracost.

Daewoo DSB-F1281ELH-V

La exterior, acest model se incadreaza in standardele actuale, atat ca design cat si ca dimensiuni. Unitatea interioara este echipata cu un display LED, unde puteti vizualiza cu usurinta daca aparatul functioneaza, daca este conectat la reteaua de alimentare cu energie electrica, daca este setat sa functioneze in modul „Sleep” sau in modul „Timer” precum si temperatura setata de dumneavoastra. Informatii detaliate sunt disponibile pe ecranul de la telecomanda, tot acolo sunt afisate detalii cu privire la treapta de ventilare. Dimensiunile similare fac posibila instalarea acestuia chiar in locul vechiului aparat de aer conditionat, fara sa mai fie nevoie de alte gauri in perete.

Atunci cand vine vorba de eficienta energetica, Daewoo DSB-F1281ELH-V este incadrat in clasa de consum energetic A++ atunci cand este folosit pentru racire locuintei, si A+ atunci cand este utilizat pentru incalzire. In ambele situatii consumul de energie este unul extrem de redus, fiind unul dintre cele mai economice aparate de aer conditionat cu putere 12000 BTU. Acest lucru se datoreaza in mare parte compresorului marca Rechi, care foloseste tehnologia Inverter. Acesta nu doar ca reduce consumul dar face ca aparatul sa fie si foarte silentios.

Conform specificatiilor, zgomotul produs de unitatea interioara este unul variabil, insa nu depaseste 50 decibeli nici atunci cand este utilizat intr-o treapta de ventilare superioara. Functiile din dotarea acestuia sunt cele uzuale (racire/incalzire, ventilare, dezumidificare, timer, sleep/night mode). In plus vine si cu o functie ceva mai „speciala”, este vorba despre functia Antimucegai, care evita formarea mucegaiului in unitatea interioara a aparatului de aer conditionat. Acest lucru se realizeaza prin funtionarea suplimetara a ventilatorului unitatii interioare inca 3 minute dupa oprirea aparatului, astfel apa condensata de pe vaprorizator sa fie eliminata.

Articole similare:

Un comentariu pentru “Daewoo DSB-F1281ELH-V – 12000 BTU cu compresor Inverter Eco, pentru consum de energie redus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *