Daewoo DSB-F1234ELH-V – aer conditionat economic cu putere de racire 12.000 BTU

Chiar daca suntem in plin sezon de vara, inca nu este prea tarziu pentru instalarea unui aparat de aer conditionat, chiar daca in aceasta perioada este posibil sa asteptati mai mult pentru instalarea acestuia. Pentru cei care sunt in cautarea unui aparat accesibill, cu putere mare de racire, modelul prezent astazi la review poate fi solutia potrivita. Este vorba despre un nou model marca Daewoo, cu specificatii si dotari foarte bune, dar si cu pret accesibil.

Cea mai buna oferta am gasit-o online aici verifica oferta actuala, inclus in pret fiind si transportul. Vine fara kit de instalare, insa chiar si asa, ramane un aparat cu raport pret/calitate foarte bun. Din experienta personala costul instalarii (fara kit), este undeva intre 350-450 lei, in functie de fiecare oras sau firma care se ocupa de montaj. Trebuie sa optati pntru o firma autorizata de catre producator, in caz contrar riscati sa ramaneti fara garantie (24 de luni). Cu privire la garantie, magazinul ofera posibilitatea de a extinde perioada de garantie cu inca 12 sau 24 de luni, evident contracost.

Daewoo DSB-F1234ELH-V unitate interioara

Aparatul nu se remarca cu nimic special la capitolul exterior, indiferent ca discutam despre unitatea interioara sau cea exterioara. Este un aparat simplu, usor de integrat in orice camera din locuinta dumneavoastra. Dimensiunile acestuia sunt cele uzuale, intalnite de obicei la majoritatea aparatelor tip split, in felul acesta se poate instala cu usurinta in spatiul ocupat de vechiul aparat, fara a mai avea nevoie de alte gauri in perete.

Unitatea interioara este dotata cu un display „ascuns” care afiseaza informatii atunci cand aparatul functioneaza, daca este conectat la reteaua de alimentare cu energie electrica, daca este setat sa functioneze in modul „Sleep” sau in modul „Timer” precum si temperatura setata de dumneavoastra. Practic este un mic display tip LCD care se aprinde doar atunci cand porniti aparatul. Asa cum am precizat inca de la inceputul acestui review, Daewoo DSB-F1234ELH-V este un model destinat locuintelor obisnuite, cu pana la 3-4 camere.

Nu il recomand pentru spatii comerciale sau pentru ceva foarte spatios. Are o putere de racire/incalzire de 12.000 BTU, fiind un model eficient si economic. Este incadrat in clasa de consum energetic A+ atunci cand este utilizat pentru incalzire, si A++ atunci cand este folosit pentru racire. In ambele siutatii consumul de energie este unul foarte bun, care nu va creste cu mult factura la energia electrica. Acest lucru este posibil datorita compresorului tip Inverter.

Acesta nu doar ca reduce consumul de energie dar face ca aparatul sa fie si foarte silentios. Zgomotul maxim produs de unitatea interioara este de 50 decibeli, insa acesta este atins doar cand functioneaza intr-o treapta superioara de ventilare. Functiile din dotarea acestuia sunt cele uzuale, intalnite in prezent la majoritatea aparatelor de aer conditionat. De aceea nu voi discuta despre fiecare in parte. O functie care mi-a atras atentia este functia AntiMucegai, care evita formarea mucegaiului in unitatea interioara a aparatului de aer conditionat.

Pentru ca aerul ventilat de acesta sa fie intotdeauna curat, lipsit de mirosuri neplacute sau bacterii, aparatul este dotat cu filtru de praf. Acesta este amplasat in partea frontala, fiind usor de scos si spalat, ori de cate ori este nevoie. La finalul acestui review, as putea adauga faptul ca Daewoo DSB-F1234ELH-V este un model complet, eficient si foarte bun ca pret, recomandat celor care isi doresc un produs de calitate, insa nu dispun de un buget foarte mare.

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *