Candy GC4 1272D3/2 – masina de spalat rufe ieftina cu consum redus, potrivita pentru o familie cu 4 membri

Daca doresti sa-ti cumperi o masina de spalat rufe cu capacitate mare de incarcare, ieftina si eficienta, dar nu stii pe care sa o alegi, iti recomand astazi noul model Candy GC4 1272D3/2. Este SLIM, masoara doar 85 x 60 x 40 centimetri, are capacitate de incarcare 7 kg si viteza de centrifugare ce poate ajunge pana la 1200 rotatii pe minut. Multumita cuvei spatioase si hubloului cu deschidere larga, ai posibilitatea sa speli mai multe rufe intr-un singur ciclu, economisind astfel timp, apa si energie electrica, dar si articole voluminoase, cum ar fi: cuverturi, paturi, pilote sau lenjerii de pat.

Masina are pret avantajos verifica oferta actuala, transport gratuit pana la domiciliul tau, indiferent de localitatea in care te afli si garantie valabila 2 ani de zile. Spre deosebire de modelele obisnuite pe care le-ai intalnit pana acum, aceasta vine in plus cu o grila variata de programe si functii speciale, dar si cu tehnologia exclusiva Mix Power System, care amesteca la inceputul ciclului de spalare detergentul si apa intr-o solutie unica foarte concentrata, pentru a indeparta eficient chiar si cele mai dificile urme de murdarie.

Candy GC4 1272D3-2 din fata

Are 16 programe, optiune pentru programare intarziata – iti permite sa amani inceperea ciclului de spalare cu pana la 24 de ore, astfel incat articolele tale preferate sa fie gata exact atunci cand tu iti doresti, sistem anti-spuma, optiune spalare cu apa rece, sistem de protectie impotriva copiilor – blocheaza panoul de comanda pe toata durata programului de spalare, cu scopul de a-i impiedica in acest mod pe cei mici sa ii deregleze setarile, Easy Iron – sistem anti-cute si AquaPlus.

Programele de spalare pe care le vei intalni aici sunt eficiente, rapide si usor de selectat prin intermediul panoului de comanda pozitionat frontal. Cateva dintre acestea sunt: bumbac, culori, inchise, delicate, Manual, Hygiene 60°, intensiv 40, Mix & Wash, rapid, rapid, lana, matase. Masina permite spalarea cantitatilor mici si mijlocii de rufe intr-un timp foarte scurt, de la 14, 30 si 59 minute, fara a compromite rezultatele.

Aceasta este incadrata in clasa de eficienta energetica A++, fiind considerata o masina economica, care inregistreaza un consum mic in program standard de doar 0.90 kwh. In ceea ce priveste consumul de apa, aparatul electrocasnic se poate lauda cu doar 9600 litri apa/an. Silentioasa, eficienta si delicata cu rufele care necesita o atentie deosebita, masina cu capacitate mare de 7 kg iti ofera cele mai bune rezultate la orice ora din zi si din noapte!

Recomand cu incredere tuturor noua masina de spalat rufe Candy GC4 1272D3/2, deoarece raportul sau calitate-pret este excelent! Sunt convinsa ca cei ce vor alege sa si-o achizitioneze vor fi 100% multumiti de performantele sale, dar si de pretul avantajos pe care aceasta il are! Aparatul electrocasnic este perfect pentru familiile formate din 4-6 membri, pentru ca are capacitate mare si poate spala o cantitate semnificativa de rufe murdare!

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *