Candy CCBS 6182WH – combina frigorifica accesibila cu suport pentru sticle

E dificil sa gasesti o combina frigorifica ieftina, eficienta si frumoasa, insa eu sunt de parere ca nu este si imposibil, mai ales daca ai rabdare si esti gata sa primesti/accespti sfaturile unei persoane care are totusi putina experienta in domeniu. Eu nu ma declar o foarte buna cunoscatoare, dar tot ce pot sa-ti spun este ca iti recomand cu toata increderea noua combina frigorifica Candy CCBS 6182WH daca esti in cautarea unui astfel de aparat electrocasnic, mentionandu-ti ca nu vei regreta alegerea facuta, deoarece  raportul calitate-pret al acesteia este excelent!

In cazul in care doresti sa-ti inlocuiesti vechiul aparat frigorific cu unul mai nou, mult mai incapator si eficient, iti recomand cu incredere acest model fabricat in 2015, deoarece are pret foarte avantajos verifica pretul, sistem de racire NoFrost, volum net total 300 litri si consum energetic scazut – 268 kWh/an.

Candy CCBS 6182WH din fata

In opinia mea, combinale frigorifice prevazute cu tehnologia revolutionara NoFrost sunt cele mai bune, iar daca mi-ai cere parerea, ti-as spune ca nici nu mi-as cumpara una care sa nu aiba si o astfel de optiune, deoarece frigiderele care au NoFrost au implicit si durata de viata mai lunga, fiind mai rezistente in timp, consum energetic mai mic si nici nu necesita dezghetare periodica asa cum este cazul modelelor clasice, pentru ca in interiorul lor nu vei gasi niciodata gheata.

Racirea se realizeaza cu ajutorul curentilor de aer distribuiti uniform pe toata suprafata celor doua compartimente, frigider si congelator, neexistand gheata in interiorul acestora. Intretinerea se va putea realiza mult mai usor, fiinf suficient doar sa stergi interiorul cu o leveta usor umeda in timp ce rafturile si sertarele pot fi indepartate pentru a putea fi spalate sub jetul de apa la chiuveta.

Modelul despre care discutam astazi se poate lauda cu tehnologie moderna, design elegant, culoare inox, doua compartimente foarte spatioase si dimensiuni reduse ce masoara doar 185 x 60 x 60 centimetri. La prima vedere, Candy pare a fi o combina obisnuita, la fel ca toate celelalte de pe piata, insa aceasta reuseste sa se evidentieze prin intermediul designului special, culorii deosebit de frumoase – inox si bineinteles multumita dotarilor pe care le are.

Combina este prevazuta cu frigider incapator, care are volum net total 219 litri, 3 rafturi elegante din sticla, compartiment pentru fructe si legume, 4 suporturi pe usa pentru sticle, oua si alte recipiente, sistem de iluminare cu LED-uri si termostat reglabil. Congelatorul se regaseste putin mai jos de frigider, are de asemenea capacitate mare – 81 litri, 3 compartimente si tava pentru gheata. Ambele beneficiaza de sistem NoFrost.

Trebuie neaparat sa stii ca aici aceasta functioneaza cu un singur compresor, eficient si foarte silentios – nivel de zgomot 43 (dB). Sunt convinsa ca isi merita din plin banii, deoarece combina frigorifica Candy CCBS 6182WH are toate caracteristicile necesare pentru a putea fi considerata eficienta, frumoasa si economica, asadar, consider ca cei ce vor alege sa o achizitioneze vor face o alegere foarte buna. O recomand tuturor cu incredere, mentionand ca acest produs are garantie 24 de luni si transport gratuit pana la domiciliu, indiferent de localitate.

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *