Braun ES3 Colour Saver WBOX – placa de indreptat parul cu placi ceramice NanoGlide

Placa de indreptat parul Braun ES3 Colour Saver WBOX este una dintre primele 5 cele mai bune, disponibile pe piata la momentul actual. Doamnele si domnisoarele care au avut deja ocazia sa o incerce se declara multumite de coafurile realizate cu ajutorul acesteia, dar si de usurinta cu care invelisul ceramic aluneca pe toata lungimea parului. Avand in vedere ca sunt femeie si ca imi place sa-mi intretin frumusetea, consider ca parul trebuie tratat cu mare atentie pentru a-si pastra stralucirea si aspectul sanatos, astfel incat acesta sa reprezinte intotdeauna un atu.

De-a lungul timpului am avut ocazia sa testez multe aparate de coafat, iar Braun se numara printre cele mai bune. O recomand pentru ca este o placa accesibila, foarte eficienta si de calitate, care nu arde parul, nu-l deterioreaza si nici nu-l electrizeaza, ba din contra, ii ofera efect antistatic si o stralucire aparate. In cazul in care ti-ai pus in gand sa ti-o achizitionezi, o poti comanda de aici verifica pretul, pentru ca online eu am gasit cel ma avantajos pret.

Braun ES3 Colour Saver WBOX din fata

Aceasta placa de indreptat este prevazuta cu tehnologii de ultima generatie, care au rolul sa-ti ofere o indreptare delicata, sa-ti protejeze culoarea si sa nu arda parul. Colour Saver previne uscarea excesiva a parului vopsit, tehnologia Iontec reduce electricitatea statica pentru a avea un par moale si stralucitor, tratamentul cu ioni reface nivelul de umiditate, iar placile ceramice oscilante Nanoglide, distribuie in mod egla presiunea pentru a preveni deteriorarea podoabei capilare.

Tehnologie unica Colour Saver asigura distribuirea egala a caldurii fara a deveni excesiva, reduce decolorarea parului in timpul coafarii cu pana la  70% si-i oferind vizibil mai multa stralucire. spre deosebire de modelele obisnuite, placa Braun este perfecta pentru a fi utilizata pe parul recent vopsit, deoarece iti protejeaza culoarea, oferindu-i stralcire de luna durata. De asemenea, milioanele de ioni activi refac nivelul de umiditate pentru a calma instant electricitatea statica, in timp ce placile NanoGlide cu suprafata extra fina, aluneca de 3 ori mai usor fata de placile ceramice obisnuite, pentru a mentine sanatatea cuticulei.

Placile sunt subitiri si lungi, concepute special pentru intinderea precisa a parului de la radacina la varfuri dintr-o singura miscare. Temperatura maxima la care poate ajunge aparatul de coafat este de 200 grade Celsius, iar cea minima de 130. Este perfecta pentru a fi folosita pe toate tiprile de par, se incalzeste in doar 40 se secunde si se opreste automat dupa 60 de minute de neutilizare. Aceasta este prevazuta cu functie de memorare a ultimelor setari, functie de blocare, var rece si cablu lung 2 metri.

Avand in vedere designul moder, raportul calitate-pret excelent si rezultatele spectaculoase pe care ti le ofera placa de indreptat parul Braun ES3 Colour Saver WBOX, eu personal consider ca merita a fi cumparata! Sunt convinsa ca n-o sa mai ai nevoie de sedinte de infrumusetare la salon, deoarece iti vei putea aranja singura parul chiar la tine acasa, economisind timp si bani!

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *