Bosch WAN24160BY – masina de spalat rufe cu EcoSilence Drive

Capacitate mare de incarcare de 7 kg, viteza de centrifugare ce-ti asigura haine stoarse pana la ultima picatura de apa, respectiv 1200 rotatii pe minut, 13 programe, tehnologie de ultima generatie, motor super silentios si consum mic de apa si energie electrica, acestea sunt principalele motive pentru care merita sa-i acorzi atentie noii masini de spalat rufe Bosch WAN24160BY. Aceasta este o masina germana care se evidentiaza prin prisma componentelor de calitate superioara pe care le detine, a tehnologiilor de ultima generatie si desigur, prin intermediul designului sau modern.

Daca te intereseaza trebuie sa stii ca o poti cumpara online verifica pretul cu un pret mai mult decat avantajos, urmand ca ea sa-ti fie livrata rapid la domiciliul, cu transport gratuit indiferent de localitatea in care te afli. Masoara 84.8 x 59.8 x 55 centimetri, este alba, are hublou cu deschidere larga, panou de comanda usor de accesat cu functii intuitive si display elegant LED, care iti afiseaza cele mai importante informatii legate de ciclul spalarii: timpul ramas pana la finalizarea programului, temperatura apei, viteza de centrifugare si etapa de spalare in curs de desfasurare.

Bosch WAN24160BY

Masina este prevazuta cu EcoSilence Drive, cea mai eficienta si silentioasa tehnologie de motorizare si AntiVibration Design, adica design special care ii ofera stabilitate sporita si nivel de zgomot scazut, astfel incat sa nu fii deranjat nici macar atunci cand masina ajunge in etapa de centrifugare. Multumita motorului cu tehnologie de ultima generatie, aceasta inregistreaza un consum mic de energie electrica (174 kwh/an), fiind incadrata in clasa de eficienta A+++. Consumul de apa este de asemenea foarte mic, doar 9020 litri/an.

Aparatul electrocasnic este capabil sa detecteze automat cantitatea de rufe murdare din interiorul sau si sa adapteze in functie de aceasta, consumul de apa, energie electrica, dar si durata de timp necesara unei spalari eficiente. Masina se poate lauda cu VarioPerfect – program mai rapid cu pana la 65% si mai eficient energetic cu pana la 50% cu optiunile SpeedPerfect si EcoPerfect.

Optiune ActiveWater – asigura consum de apa redus si economie de bani datorita sistemului de detectare automata a incarcaturii in 2 trepte, sistem 3D AquaTronic pentru spalare eficienta, optiune pentru programare intarziata – amani inceperea cilului de spalare cu pana la 24 de ore si sistem detectare spuma.

In ceea ce priveste grila de programe, trebuie sa stii ca aici vei putea intalni urmatoarele cicluri: sintetice plus, culori inchise, delicate/matase, lana, clatire/centrifugare/evacuare, night wash – program silentios, pilote, super rapid, allergie plus, mix, sport, camasi/bluze, antisifonare. In timpul functionarii poti activa functia blocare acces copii, astfel incat cei mici sa nu ii poata deregla setarile, iar cea de protectie impotriva inundatiilor de activeaza automat in momentul in care senzorul din interiorul cuvei detecteaza scurgeri sau pierderi accidentale de apa.

Asadar, daca esti interesat de toate aceste optiuni, consum mic de resurse, design modern, dar si semnalizare acustica la terminarea programului, iti recomand cu toata increderea noa masina de spalat rufe Bosch WAN24160BY cu incarcare frontala, deoarece raportul sau calitate-pret este excelent! Sunt convinsa ca si tu vei fi impresionat de performantele sale ridicate, pentru ca Bosch este masina perfecta din toate punctele de vedere!

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *