Bosch WAN20162BY – masina de spalat rufe pentru o spalare eficienta si nivel de zgomot redus

Daca ti-ai pus in plan sa-ti utilezi locuinta cu aparate electrocasnice moderne si ai nevoie de recomandari, inseamna ca ai nimerit unde trebuie, deoarece astazi discutam despre masina de spalat rufe Bosch WAN20162BY, perfecta pentru toti cei care isi doresc calitate si eficienta maxima. Din punctul meu de vedere, aceasta sarcina ii revine in exclusivitate masinii, chiar si atunci cand vorbim de tesaturi fine care necesita o atentie deosebita, deoarece printre optiunile sale obisnuite (bumbac, sintetice, lana etc), aici vei gasi si un ciclu special pentru hainele delicate.

Acest model nou a fost fabricat la sfarsitul anului trecut, are capacitate mare de incarcare de 7 kg, viteza de centrifugare 1000 rotatii pe minut si un pret super avantajos verifica pretul. Gratie designului AntiVibration, care ii ofera stabilitate sporita si nivel de zgomot redus, masina va putea fi programata sa spele chiar si noaptea, fara sa-ti deranjeze vecinii sau ceilalti membri ai familiei. Avantajul spalarii pe timpul noptii il reprezinta pretul energiei electrice, considerabil mai mic decat in timpul zilei. Bosch beneficiaza de EcoSilence Drive, adica cea mai eficienta si silentioasa tehnologie de motorizare.

Bosch WAN20162BY din fata

In ceea ce priveste designul cred ca n-ar fi multe lucruri de spus, deoarece poti vedea chiar tu in imaginile pe care ti le-am pus la dispozitie, faptul ca aceasta este o masina frumoasa, moderna, dotata cu display elegant LED si taste TouchControl. Masoara 84.8 x 59.8 x 55 centimetri, poate fi cu usurinta integrata sub blatul mobilei de bucatarie, este alba, are hublou cu deschidere la 180 grade, astfel incat sa poti scoate/introduce mai usor hainele in interiorul cuvei si sistem de avertizare sonora, care are rolul de a anunta sfarsitul programului.

Daca esti curios sa afli programele pe care le vei putea utiliza pentru spalarea si igienizarea hainelor, iata care sunt acesta: rapid – 15 si 30 minute, delicate, sport, sintetice, bumbac, spalare manuala, antisifonare, hygienic, culori inchise, perdele, centrifugare, camasi/bluze si extra-clatire.

Desigur, toate pot fi puse in functiune prin intermediul programarii intarziate, astfel incat masina sa-si inceapa ciclul spalarii exact atunci cand tu iti doresti. Masina este capabila sa adapteze consumul in functie de cantitatea de rufe din interior, pentru a face in acest mod sa faca economie de apa, energie electrica, dar si de timp. Si pentru ca lista optiunilor inteligente nu se incheie aici, trebuie sa-ti mentionez si urmatoarele: sistem detectare spuma, siguranta impotriva copiilor, protectie impotriva inundatiilor, dispozitiv pentru detergent lichid si sistem 3D Aquatronic.

In ceea ce priveste consumul, masina de spalat rufe Bosch WAN20162BY cu incarcare frontala inregistreaza 0.85 kwh/program standard si 9020 litri apa/an. Este foarte avantajoasa din toate punctele de vedere, asadar, o recomand cu incredere tuturor, deoarece raportul sau calitate-pret este excelent!

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *