Bosch WAE24469BY – masina de spalat rufe cu program special creat pentru persoanele cu alergii

Daca esti interesat sa-ti achizitionezi in perioada imediat urmatoare o masina de spalat rufe eficienta, dotata cu capacitate mare de incarcare, multiple programe si tehnologie de ultima generatie, iti aduc in prim plan noul model Bosch WAE24469BY, pentru ca s-ar putea sa fie exact ceea ce cauti. Pe langa faptul ca arata foarte bine din punct de vedere estetic, aceasta vine la pachet cu tehnologie de top, functii si sisteme inteligente, motor super silentios, dar si cu hublou cu deschidere larga, care faciliteaza incarcarea si descarcarea rufelor murdare.

Partea cea mai buna a lucrurilor este ca masina poate fi achizitionata cu un pret foarte avantajos pe care sunt convinsa ca si-l poate permite oricine in ziua de astazi verifica oferta actuala. In plus, daca alegi sa o comanzi online, transportul acesteia este gratuit pana la domiciliul tau, indiferent de localitatea in care te afli, iar garantia are valabilitate 2 ani de zile. In cazul in care doresti sa-ti asiguri produsul pentru o perioada mai lunga de timp, poti opta pentru extinderea garantiei cu inca 12 sau 24 de luni, contracost. Bosch masoara 84.8 x 60 x 59 centimetri, este complet alba, are incarcare frontala si display elegant LCD in partea superioara, care iti pune la dispozitie cele mai importante informatii legate de ciclul spalatii.

Bosch WAE24469BY din fata

Datorita capacitatii mari de incarcare – 7 kg, ai posibilitatea sa speli o cantitate semnificativa de rufe murdare, dar si articole voluminoase: cuverturi, pilote de iarna, lenjerii, paturi, etc. Aceasta este o masina stabila, care are nivel redus de zgomot in timpul centrifugarii, chiar si atunci cand viteza de rotatie ajunge la maximul sau de 1200 pe minut.

In ceea ce priveste grila de programe, aici vei gasi optiunile uzuale intalnite la orice masina de spalat rufe: Allergy Plus – recomandat pentru hainele bebelusilor sau persoanelor cu pielea sensibila, predispusa la alergii, bumbac, lana, sintetice, sport, mix, spalare manuala, rapid – dureaza doar 15 minute, matase/perdele, delicate, antisifonare. De asemenea, prin intermediul panoului de comanda, ai posibilitatea de a ajusta temperatura, viteza de centrifugare, dar si timpul fiecarui ciclu de spalare.

De pe lista dotarilor nu lipseste nici programarea intarziata, optiune importanta dupa parerea mea, pentru ca aceasta iti permite sa amani inceperea programului cu pana la 24 de ore, astfel incar articolele tale vestimentare sa fie gata exact atunci cand tu ai nevoie de ele. Tot aici vei gasi Speed Perfect – functie care scurteaza durata programelor de spalare daca aceasta este prea lunga, insa fara a compromite rezultatele finale, dar si Eco Perfect – optiune care are rolul de a reduce consumul de energie si apa pentru a avea costuri mai mici la facturile de utilitati. In acest caz, unele programe vor fi ceva mai lungi, insa economia poate duce la un consum cu pana la 65% mai mic (masina consuma 10686 litri apa/an si 0.72 kw in program standard).

Avand in vedere ca discutam despre masina de spalat rufe Bosch WAE24469BY, merita sa-i aducem toate laudele, pentru ca le merita cu adevarat, deoarece este una dintre cele care nu face rabat de la calitate si tehnologie moderna. Este prevazuta cu dispozitiv pentru detergent lichid, panou de comanda cu taste touchControl, semnalizare acustica terminare program, sistem de protectie impotriva inundatiilor si sistem de siguranta impotriva copiilor. Asadar, cred ca-si merita banii, o recomand cu incredere tuturor!

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *