Bosch Tassimo Vivy TAS 1256 – espressor la pachet cu 8 pachete de T-discuri

In ultima perioada surprizele placute se tin lant la mine in familie, iar cei dragi nu contenesc sa ma uimeasca cu lucruri frumoase  si cadouri semnificative, obiecte pe care ei stiau ca eu mi le-am dorit. Zilele trecute am primit din partea lor espressorul automat Bosch Tassimo Vivy TAS 1256, un aparat de cafea de mici dimensiuni,cu o culoare speciala Lemon Yellow, capabil sa preparae o gama larga de bauturi calde, cum ar fi: cafea, espresso, caffe crema, cappucccino, latte macchiato, ciocolata calda si ceai.

A fost o trecere imensa de la cafetiera clasica la acest espressor, iar gustul cafelei este total diferit! Desi mi-a luat ceva timp sa ma obisnuiesc eu el, acum e totul ok, sunt foarte multumita, entuziasmata si fericita ca-l am si ca ma pot bucura de bauturile delicioase si aromate pe care acesta le prepara. Desi n-au vrut sa-mi spuna pretul cu care l-au cumparat, am vazut ca cel mai mic se regaseste la eMAG verifica pretul, magazinul online de la care noi ne-am achizitionat majoritatea aparatelor electrocasnice din locuinta.

Bosch Tassimo Vivy TAS 1256 din fata

Espressorul Bosch l-am asezat in bucatarie alaturi de cuptorul cu microunde si masina de paine, deoarece dimensiunile sale reduse mi-au permis acest lucru, iar eu mi-am dorit sa-l am cat mai la indemana, pentru ca obisnuiesc sa-l folosesc destul de des. Acesta se alimenteaza cu capsule de tip T-DISC, fiind capabil sa prepare bauturi complet automat, cu o atingere de buton, gratie tehnologiei  Intellibrew.

Fiecare T-DISC are un cod de bare ce contine informatii cu privire la cantitatea de apa, timpul de fierbere si temperatura exacta de care este nevoie pentru o bautura savuroasa, ceea ce inseamna ca singura ta responsabilitate este de a-i asezat capsula si apasa apoi butonul Start/Stop.

Micul aparat are o putere de 1300 W, presiune 3.3 bari, rezervor de apa cu capacitate de 0.7 litri, sistem anticalcar, functie autocuratare si functie stand-by – revine automat dupa fiecare ciclu de fierbere pentru a economisi energie. Foarte interesant este ca nu necesita timp de incalire asa cum este cazul altor espressoare obisnuite, ceea ce inseamna ca bautura preferata poate fi preparata instantaneu, fiind gata in doar cateva secunde!

Un astfel de arat capabil sa prepare o gama variata de bauturi calde este binevenit in orice locuinta, deoarece cu ajutorul sau familia respectiva isi va putea servi musafirii cu bauturi delicioase si aromate atunci cand acestia vin sa-i viziteze, avand la dispozitie posibilitate de a alege exact ce-si doresc! Culoarea superba este diferita de cele pe care le-am intalnit pana acum, dimensiunile 169 x 249 x 298 milimetri, faciliteaza depozitarea sa in orice coltisor al casei, iar functiile si sistemele de curatare au grija sa igienizeze aparatul de cafea atunci cand trebuie, pentru ca acesta sa-ti ofere la fiecare utilizare acelasi gust unic, intens.

Avand in vedere multitudinea de posibilitati pe care espressorul automat Bosch Tassimo Vivy TAS 1256 mi-o pune la dispozitie si rapiditatea cu care acesta poate prepara fiecare bautura, eu personal consider ca raportul calitate-pret este excelent! Il recomand tuturor cu incredere, mentionandu-le celor interesati ca transportul este gratuit, iar garantia valabila 2 ani de zile!

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *