Bosch Tassimo Vivy TAS 1255 – espressor automat pentru bauturi calde cu gust delicios!

Iubesti cafeaua si nu concepi sa-ti incepi dimineata fara o ceasca aromata de espresso? Daca raspunsul este DA, inseamna ca ai nevoie de un aparat care sa-ti poata satisface aceste placeri nevinovate, inca de la prima ora a diminetii si nu intr-un mod complicat, ci prin simpla apasare a unui buton! Espressorul automat Bosch Tassimo Vivy TAS 1255 reprezinta alegerea perfecta, pentru ca este ieftin, usor de utilizt, modern, silentios si foarte eficient, capabil sa-ti pune la dispozitie o gama variata de bauturi calde, cum ar fi: Cafea, Espresso, Caffe crema. Cappuccino, Latte macchiato si Ciocolata calda.

Tassimo economiseste spatiu si nu necesita mult loc pentru depozitarea sa in bucatarie. In ciuda dimensiunilor reduse – 169 x 249 x 298 milimetri, acest aparat poate fi utilizat pentru a prepara aceeasi gama larga de bauturi si marci ca toate celelalte espressoare. Are design modern, culoare superba bleu, pret avantajos verifica pretul, transport gratuit si garantie valabila 2 ani de zile. Din punctul meu de vedere, un astfel de aparat de cafea n-ar trebui sa lipseasca din nici o locuinta, deoarece bauturile sale aromate iti fac ziua mai frumoasa si te ajuta sa-ti intampini musafirii cu o gama variata de espresso, cafea, ciocolata calda si multe altele, ori de cate ori vin la tine in vizita.

Bosch Tassimo Vivy TAS 1255 din fata

Espressorul despre care discutam astazi este un model nou, lansat de curand pe piata de la noi din tara. Acesta are putere mare – 1300 W, presiune 3.3 bari, rezervor de apa detasabil cu capacitatea de 0.7 litri, sistem anticalcar, functie autocuratare si panou de comanda usor de accesat. Se alimenteaza cu capsule de tip T-DISC, iar multumita tehnologiei patentate cu cod de bare INTELLIBREW, bauturile speciale sunt intotdeauna perfect preparate cu cantitatea corecta de apa, la temperatura corecta si timpul de preparare adecvat.

Pentru a obtine bautura preferata, tot ce trebuie sa faci este sa introduci capsula si sa apesi butonul de START, iar aparatul va incepe prepararea complet automata a acesteia, care va fi gata in mai putin de un minut. Datorita incalzitorului cu flux continuu inovator, aparatulnu are nevoie de mult timp pentru incalzire, ceea ce inseamna ca va prepara prima bautura fierbinte, imediat!

Apa nu trebuie incalzita nici intre bauturi diferite, asadar, indiferent de alegerea facuta, bautura preferata va fi gata instant! Noul model nu este doar frumos si si eficient, ci si foarte economic, deoarece dupa fiecare proces de preparare, acesta intra automat in modul stand-by pentru a economisi energie electrica. La capitolul curatare si detartrare, espressorul automat Bosch Tassimo Vivy TAS 1255 merita calificativul maxim, deoarece executa automat aceste programe de curatare. Cand va fi nevoie sa-l decalcifiezi, vei fi instiintat prin aprinderea unui LED in partea superioara. Pentru toate aceste dotarie, dar si pentru pretul accesibil disponibil online, eu personal consider ca merita a fi achizitionat. Este un aparat de cafea excelent din toate punctele de vedere!

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *