Bosch SPS69T78EU – masina de spalat vase free standing cu consum redus de energie

Sunt convinsa ca nici tie nu iti face placere sa speli vasele murdare, mai ales dupa ce ai avut o zi incarcata la serviciu, dar si acasa. Si nu, nu se numeste comoditate si nici lene, ci pur si simplu dorinta de a avea parte de un ajutor care sa te scape de astfel de griji. Care este solutia potrivita in astfel de cazuri? Simplu: noua masina de spalat vase Bosch SPS69T78EU! Este free standing, masoara doar 84.5 x 45 x 60 centimetri, poate fi asezata cu usurinta in orice coltisor al bucatariei, te scapa de vasele murdare in cel mai scurt timp posibil, iar din acest motiv, eu personal consider ca este binevenita in orice locuinta moderna.

Astazi discutam despre o masina de spalat vase premium, dotata cu capacitate de incarcare de 10 seturi, 6 programe, 6 nivele de temperatura, tehnologie de ultima generatie si functii inteligente. In privinta pretului n-as avea prea multe de spus, o poti achizitiona daca te intereseaza, online de la magazinul eMAG. Transportul acesteia este gratuit verifica pretul, indiferent de localitatea in care te afli, iar garantia valabila 2 ani de zile. Din punctul meu de vedere, raportul calitate-pret este foarte bun, insa fiecare este liber sa traga singur concluziile in aceasta privinta, pentru ca unora li se poate parea scumpa, altora accesibila. Multumita senzorului de incarcare, masina este capabila sa detecteze singura greutatea incarcaturii si sa dapteze in functie de aceasta cantitatea de apa de care are nevoie.

Bosch SPS69T78EU din fata
Pentru incarcaturi mai mari, este necesara mai multa apa pentru inmuierea vaselor, deoarece nivelul de apa scade si trebuie adaugata mai multa, iar pentru incarcaturi mai mici, este necesara mai putina apa pentru clatire. Astfel, senzorul inteligent regasit in interiorul cuvei, asigura utilizarea optima a apei chiar si pentru jumatati de incarcatura sau incarcaturi partiale, economisind nu doar apa, ci si energie electrica. Masina este incadrata in clasa A++ si are un consum anual de 211 kW si doar 2660 litri/apa.

Cosuri silver de dimensiuni XXL permit spalarea mai multor vase intr-un singur ciclu. Desi este o masina de dimensiuni reduse, Bosch are suporturi pliabile pentru farfurii in sertarul superior, suport pentru cesti in sertarul superior, suport pentru cesti in sertarul inferior, cos superior reglabil pe inaltime cu sistem Rackmatic in 3 trepte si duza speciala pentru spalare tavi.

Aici vei gasi 2 brate de pulverizare proiectate ergonomic, care asigura circulatia tintita a apei, astfel incat aceasta sa ajunga in fiecare coltisor al masinii de spalat vase. Acest aparat electrocasnic modern iti pune la dispozitie programe de spalare si optiuni moderne, cum ar fi: rapid, auto, Eco, HygienePlus – garanteaza igiena maxima datorita curatarii antibacteriene, incarcare la jumatate, programare intarziata – poti pre-selecta programul la ora de pornire dorita, AquaSensor – regleaza utilizarea apei in functie de tipul si gradul de murdarire, protectie impotriva inundatiilor si siguranta impotriva copiilor – blocheaza panoul de comanda pe tot parcursul ciclului de spalare.

Masina de spalat vase Bosch SPS69T78EU este super silentioasa, economica si eficienta! Multumita tehnologiei inteligente de care beneficiaza, aceasta este capabila sa iti ofere asistenta in dozarea detegentului, astfel incat sa nu irosesti mai mult decat este nevoie, utilizeaza tehnica de spalare cu alternare si-ti afiseaza in timp real cele mai importante informatii legate de ciclul spalarii, prin intermediul display-ului elegant LCD. Este perfecta din toate punctele de vedere, asadar, o recomand cu incredere tuturor!

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *