Bosch SMV68L00EU – masina de spalat vase incorporabila cu raport pret/calitate excelent

De ce toata lumea alege Bosch atunci cand vine vorba de aparatura electrocasnica? Raspunsul este cat se poate de simplu: deoarece produce doar aparatura de calitate, premium, accesibila din punct de vedere financiar, durabila in timp si prevazuta intotdeauna cu cea mai noua tehnologie. Astazi discutam despre masina de spalat vase incorporabila Bosch SMV68L00EU, un model nou fabricat in 2015, pe care sunt convinsa ca orice gospodina si-ar dori sa o aiba in bucataria ei!

Desi nu ne-am nascut cu astfel de masini automate in preajma si nici n-am avut ocazia sa le intalnim in copilarie, iata ca astazi ele sunt foarte cautate si apreciate, datorita ajutorului semnificativ ni-l ofera. Cand spun Bosch spun calitate, durata de viata lunga, finisaje premium, tehnologie de ultima generatie si design clasic dar frumos. Desi pretul este putin mai mare decat al altor modele, aceasta masina este din punctul meu de vedere destul de accesibila, mai ales daca alegi s-o achizitionezi de la eMAG verifica pretul, magazinul online cu cele mai avantajoase oferte de pe piata!

Bosch SMV68L00EU din fata

Cea pe care am ales sa ti-o prezint astazi este perfecta pentru orice familie numeroasa, deoarece are capacitate mare de incarcare si poate spala pana la 13 seturi de vase murdare, masoara 81.5 x 59.8 x 55 centimetri, poate fi integrata in mobila de bucatarie pentru ca este incorporabila, are 2 cosuri reglabile pe intaltime, ambele de dimensiuni XXL, culoare alb si panou de comanda mecanic cu butoane usor de accesat si display LCD – afiseaza timpul ramas pana la finalizarea programului de spalare in curs de desfasurare.

Programele pe care le vei putea intalni aici sunt rapide, foarte eficiente si-ti garanteaza cele mai bune rezultate, indiferent de gradul de murdarie. Acestea sunt: prespalare – il poti folosi inainte de inceperea programului de spalare propriu-zis, are rolul de a inmuia vasele, intensiv – recomandat pentru tavile si tigaile in care ai gatit sau vasele cu grad de murdarie ridicat si auto.

Masina estte prevazuta cu optiune de programare intarziata – iti permite sa amani inceperea programului cu pana la 24 de ore, sistem de protectie impotriva inundatiilor – AquaStop, opreste alimentarea cu apa in cazul in care senzorul detecteaza scurgeri sau pierderi de apa accidentale, siguranta copii – sistem inteligent care blocheaza panoul de comanda prin simpla apasare a unui buton, astfel incat cei mici sa nu ii poata deregla setarile si filtru autocuratare.

Multumita tehnologiei moderne pe care o are in dotare, aparatul de spalat vase are si un consum mic de resurse, 262 kwh/an, 2800 litri/an. A fost incadrat in clasa de eficienta energetica A++, dovada a faptului ca este economic. Pe lana optiunile de care ti-am mentionat mai sus, pe lista dotarilor as mai putea adauga urmatoarele: DosageAssist – asistare dozaj detergent, Aqua Sensor – detectarea gradului de murdarie a veselei si ajustarea automata a duratei de spalare, a consumului de apa si a temperaturii, sistem de protectie a paharelor, senzor de incarcare, sistem de spalare cu schimbator de caldura si EcoSilence Drive.

Din punctul meu de vedere, masina de spalat vase incorporabila Bosch SMV68L00EU este perfecta si chiar cred ca isi merita banii, deoarece are toate optiunile neceare pentru a-ti oferi cele mai bune rezultate la fiecare ciclu de spalare! O recomand cu incredere tuturor si ii asigur pe cei care vor alege sa o achizitioneze ca nu vor regreta!

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *