Bosch SMV53L60EU – masina de spalat vase incorporabila cu rezultate perfecte in doar 20 de minute

Daca esti dispus sa platesti oricat doar pentru a avea o masina de spalat vase eficienta, spatioasa si dotata cu cea mai noua tehnologie, efortul iti va fi rasplatit inca de la prima sa utilizare, pentru ca astfel de aparate electrocasnice moderne functioneaza complet automat, te scutesc de neplacerea de a spala vasele cu grad de murdarie ridicat si mirosuri placute si sunt capabile sa igienizeze o cantitate mare de farfurii, tavi si tigai intr-un singur ciclu de spalare.

Astazi iti prezint un model nou din generatie 2015, cu design modern, tehnologie de ultima generatie, functii inteligente si un pret destul de accesibil pe care il vei putea gasi doar online verifica pretul. Este vorba despre masina de spalat vase incorporabila Bosch SMV53L60EU, care are capacitate de incarcare mare – 12 seturi, perfecta pentru familiile numeroase, 5 programe, consum redus de apa si energie electrica – 258 kw/an, 2100 litri apa/an si cosuri mari, spatioase cu sistem VarioFlexPlus.

Bosch SMV53L60EU

O masina de genul acesta face toti banii, mai ales daca esti o persoana ocupata care isi petrece prea putin timp pe acasa. Multumita optiunii de amanare incepere program, ciclul spalarii poate fi intarziat cu pana la 24 de ore, ceea ce inseamna ca o poti seta sa porneasca la orice ora iti doresti, chiar si atunci cand nu esti acasa. Fiind dotata cu o multime de sisteme de siguranta, nimic rau nu se va putea intampla in lipsa ta! Bosch este prevazuta cu siguranta impotriva copiilor – blocheaza panoul de comanda si usa pentru a nu le permite celor mici sa ii deregleze programul si sistem de protectie impotriva inundatiilor – opreste alimentarea cu apa in cazul in care senzorul detecteaza pierderi de apa sau scurgeri neprevazute.

O alta optiune inteligenta este cea de incarcare la jumatate, care economiseste timp, apa si energie electrica atunci cand doresti sa speli o cantitate mai mica de vase decat cea maxima pe care masina o are. Aceasta are rolul de a adapta consumul de resurse in functie de numarul vaselor din interior, dar si de gradul de murdarie. Programele pe care ti le pune la dispozitie pentru curatare si igienizarea vaselei sunt urmatoarele: intensiv,  Turbo Speed – 20 de minute, auto, Bio/Eco si autocuratare.

Masina este incorporabila, alba, masoara 81.5 x 59.8 x 55 centimetri si poate fi integrata in mobila de bucatarie. Panoul de comanda se regaseste in partea superioara, este mecanic, format din butoane cu diagrame si display LCD care iti indica timpul ramas pana la finalizarea programului. Pe lista dotarilor speciale, aceasta bifeaza urmatoarele functii: asistenta dozare detergent, Aqua Sensor – detectarea gradului de murdarie a veselei si ajustarea automata a duratei de spalare, a consumului de apa si a temperaturii, tehnica de spalare prin alternare, sistem de protectie a paharelor, circuit electronic de regenerare a sarii de dedurizare, senzor de incarcare, indicator electronic al nivelului de umplere si filtru de autocuratare.

Masina de spalat vase Bosch SMV53L60EU are cosuri XXL reglabile pe inaltime, sperata cos pentru tacamuri si motor EcoSilence Drive. Sunt convinsa ca orice familie moderna si-ar dori un astfel de aparat electrocasnic inteligent, pentru ca ajutorul sau este de foarte important, mai ales cand serviciul ocupa in ziua de astazi majoritatea timpului. O recomand tuturor cu incredere, deoarece raportul calitate-pret este excelent!

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *