Bosch SMV53L40EU – masina de spalat vase incorporabila din categoria premium, cu pret accesibil

Masina de spalat vase incorporabila Bosch SMV53L40EU este una dintre cele mai achizitionate la momentul actual, iar lucrul acesta nu ma surprinde deloc, deoarece noul model isi merita toti banii! Pe langa faptul ca arata foarte bine, vine dotata si cu tehnologie de ultima generatie care iti garanteaza cele mai bune rezultate la fiecare ciclu de spalare. Capacitatea de incarcare mare, programele, optiunile inteligente, dar si consumul mic de resurse pe care il are m-au determinat sa-ti prezint astazi acest aparat electrocasnic performant, convinsa fiind ca si tu ti-ai dori unul.

Cu multi ani in urma nici nu stiam de existenta masinilor de spalat vase si cu atat mai putin de rolul important pe care acestea le au in locuintele oamenilor, dar pentru ca in prezent tehnologia a ajuns la un nivel ridicat, astfel de aparate electrocasnice sunt acum indispensabile. Discutam despre un model renumit, cu capacitate de incarcare mare de 12 seturi, 5 programe si optiuni de spalare rapide si extrem de eficiente.

Bosch SMV53L40EU

Pretul este avantajos verifica pretul, iar daca alegi sa comanzi masina online de la magazinul eMAG, pot sa te asigur ca vei beneficia de cea mai buna oferta de pe piata. Masoara 81.5 x 59.8 x 55 centimetri, este incorporabila – poate fi integrata cu usurinta in mobila de bucatarie pentru a-ti lasa mai mult spatiu liber la dispozitie, alba, frumoasa si foarte usor de programat. In partea superioara vei gasi panoul de comanda si afisajul LCD, care are rolul de a-ti indica timpul ramas pana la finalizarea programului de spalare in curs de desfasurare. In ceea ce priveste nivelul de zgomot, tin sa-ti mentionez ca n-ai de ce sa-ti faci griji, deoarece masina este foarte silentioasa, putand fi programata sa spele chiar si pe parcursul noptii – nivel de zgomot 46 dB(A).

Bosch este prevazuta cu cos superior reglabil pe inaltime cu sistem Rackmatic in 3 trepte, cos cu sistem VarioFlex, optiune pentru programare intarziata – iti permite sa amani inceperea ciclului de spalare cu pana la 24 ore, sistem de protectie impotriva inundatiilor, semnal luminos si sonor pentru finalizare program si senzor de apa. In ceea ce priveste grila de programe, trebuie sa stii ca aici vei putea gasi urmatoarele optiuni de spalare: intensiv, economic – Eco 50 grade Celsius, prespalare/inmuiere, rapid si auto.

Aceasta isi dozeaza singura cantitatea de detergent de care are nevoie, se opreste automat in cazul in care senzorul detecteaza scurgeri de apa si te anunta daca ramane fara sare. Consumul de resurse este mic, dovada a faptului ca este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, inregistrand valorile urmatoare: 10 litri apa/ciclu spalare si 0.80 kWh/program standard.

Avand in vedere pretul si dotarile acesteia, eu personal consider ca isi merita banii, deoarece masina de spalat vase incorporabila Bosch SMV53L40EU este eficienta, moderna si foarte practica, reprezentand un real ajutor in orice locuinta! O recomand cu incredere tuturor, deoarece raportul sau calitate-pret este excelent!

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *