Bosch SMS88TI03E – masina de spalat vase silentioasa si economica

Masina de spalat vase Bosch SMS88TI03E este intr-adevar mai scumpa decat alte modele obisnuite, insa eu sunt de parere ca isi merita fiecare banut in parte, in primul rand pentru designul sau elegant, iar mai apoi pentru functiile si tehnologiile moderne cu care este dotata. Daca n-as avea una, cu siguranta as opta pentru acest model revolutionar cu capacitate mare de incarcare, pentru ca este perfect pentru orice familie numeroasa si chiar si pentru cei care isi utilize pensiunea cu electrocasnice moderne.

Avand un asemenea ajutor in bucatarie, vasele murdare vor fi spalate automat, fara ca tu sa te mai chinui cu bureti din sarma sau detergenti chimici. Masina are capacitate de incarcare 13 seturi, 8 programe rapide si eficiente, 6 nivele de temperatura, functii si sisteme de protectie si un pret pe masura celor oferite aici. Aceasta masoara 84.5 x 60 x 60 centimetri, este de culoare inox, are 2 cosuri foarte spatioase de dimeniuni XXL si suporturi speciale pentru pahare si tacamuri.

Masina de spalat vase nu reprezinta un moft, ci mai degraba o necesitate in zilele noastre, deoarece timpul este scurt si nu intotdeauna apuci sa faci tot ceea ce trebuie, mai ales daca vii obosita de la serviciu. Avantajele pe care ti le ofera un astfel de aparat electrocasnic sunt multiple: reuseste sa indeparteze rapid si eficient urmele de murdarie de pe vasele in care ai gatit, dupa spalare le usuca, iar atunci cand este cazul le igienizeaza, pentru a fi pregatite pentru o noua utilizare.

Bosch SMS88TI03E din fata

Bosch este prevazuta cu sistem de uscare Zeolite, Aqua Sensor – detecteaza gradul de murdarie a veselei si ajusteaza automat durata de spalare, consumul de apa si temperatura, sistem de asistare pentru dozarea detergentului in mod corespunzator, tehnica de spalare prin alternare, motor super silentios, optiune de incarcare la jumatate – senzorul inteligent detecteaza cantitatea de vase murdare din interiorul cuvei pentru a adapta consumul de resurse in functie de aceasta, filtru autocuratare, sistem de siguranta impotriva copiilor – blocheaza panoul de comanda pe tot parcursul functionarii, astfel incat cei mici sa nu ii deregleze programul si protectie impotriva inundatiilor – opreste alimentarea cu apa in cazul in care senzorul detecteaza scurgeri sau pierderi.

Sunt convinsa ca orice femeie si-ar dori sa aiba bucataria complet utiliata, iar o asemenea masina eficienta este indispensabila, mai ales daca ai o familie numeroasa. Programele pe care ti le pune la dispozitie pentru spalarea veselei sunt urmatoarele: rapid, Bio/Eco, prespalare, super 60, hygiene plus, auto 35-45 grade Celsius, auto 45-65 grade Celsius, auto 65-75 grade Celsius si variospeed plus. Consumul sau de resurse nu-ti va da baiate de cap, deoarece modelul mentionat mai sus este unul foarte economic, fiind incadrat in clasa de eficienta energetica A+++ (consuma 211 kw/an si 2100 litri apa/an).

Masina de spalat vase Bosch SMS88TI03E are panou de comanda super frumos, elegant, conceput cu mult bun gust. Acesta poate fi accesat cu usurinta chiar si de persoanele mai in varsta, oferindu-ti feedback permament cu privire la cele mai importante etape ale programului in curs. In cazul in care vrei s-o programezi pentru a porni singura, ai la dispozitie optiunea pentru programare intarziata, perfecta pentru spalarea pe parcursul noptii sau atunci cand tu nu esti acasa. Datorita nivelului de zgomot scazut pe care aceasta il are, o vei putea pozitiona fara probleme chiar si pe balcon. Consider ca masina Bosch este excelenta din toate punctele de vedere, asadar, daca ti-ai pus in gand sa ti-o cumperi, fa-o cu incredere, deoarece isi merita fiecare banut!

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *