Bosch SMS53L62EU – masina de spalat vase economica si silentioasa

Ce si-ar putea dori o gospodina desavarsita daca nu aparate electrocasnice de ultima generatie, cu care sa se mandreasca in bucataria ei si care sa-i ofere ajutor de nadejde in orice situatie? Daca esti pasionata de gatit, atunci cu siguranta de mare folos ti-ar fi si masina de spalat vase Bosch SMS53L62EU, deoarece nu sunt putine datile in care gatesti cu drag si spor, insa la final nu vine nimeni sa te ajute, murdaria si resturile de mancare necesitand a fi indepartate tot de tine!

Pentru a scapa de aceasta munca, ce sunt convinsa ca nimanui nu-i face placere, eu iti propun acest aparat electrocasnic modern, eficient si foarte util, pe care ti-l poti achizitiona acum cu un pret avantajos! Cea mai buna oferta eu am gasit-o online la magazinul eMAG verifica pretul, asadar, daca te intereseaza si doresti sa iei in serios ceea ce ti-am spus mai devreme, ti-o recomand cu toata increderea, mentionand ca nu vei regreta alegerea facuta! Bosch este o masina de spalat vase cu capacitate mare de incarcare – 12 seturi, 5 programe si 5 setari pentru nivelul de temperatura, fiind unul dintre cele mai apreciate modele existente pe piata la momentul actual.

Bosch SMS53L62EU din fata

Performantele ridicate la spalare, consumul mic de apa si energie electrica, precum si posibilitatea de a fi setata sa porneasca la orice ora din zi sau noapte, reprezinta cateva motive pentru care eu am ales-o. Nu-mi inchipui cum ar fi viata fara acest aparat electrocasnic eficient, ce-a ajuns sa fie indispensabil la mine in locuinta intr-un timp foarte scurt.

Masina masoara 84.5 x 60 x 60 centimetri, este de culoare alb, are panou de comanda pozitionat frontal, usor de accesat si display LCD care afiseaza timoul ramas pana la finalizarea programului. Optiunile de spalare pe care le poti intalni aici sunt: program intensiv, Bio/Eco, prespalare, auto si VarioSpeed Plus, acestea putand fi puse in functiune asa cum ti-am spus si mai devreme, prin intermediul programarii intarziate – aparatul electrocasnic poate fi setat sa porneasca la orice ora isi doreste utilizatorul, chiar si atunci cand nu este nimeni acasa.

Bosch este prevazuta cu cosuri de dimensiuni XXL, ideale pentru recipientele voluminoase, cos pentru tacamuri, suport pentru cesti si sistem VarioFlexPlus, ceea ce inseamna ca acestea sunt reglabile pe inaltime. De asemenea, masina de spalat vase beneficiaza de Aqua Sensor – detectarea gradului de murdarie a veselei si ajustarea automata a duratei de spalare, a consumului de apa si a temperaturii, Detergent Automation DosageAssist – asistare dozaj detergent, senzor de incarcare, sistem de protectie a paharelor, circuit electronic de regenerare a sarii de dedurizare, sistem de spalare cu schimbator de caldura, tehnica de spalare cu alternare si functie de blocare a panoului de comanda.

Unei masini inteligente nu-i putea lipsi optiunea de incarcare la jumatate, ceea ce inseamna ca aceasta are capacitatea de a-si adapta consumul de apa, detergent si durata de timp in functie de gradul de murdarie al vaselor din interior. Sunt convinsa ca masina de spalat vase Bosch SMS53L62EU isi merita fiecare banut in parte, deoarece este un aparat electrocasnic capabil sa adapteze consumul, sa creasca eficienta si sa ofere cele mai bune rezultate la fiecare ciclul de spalare! Aceasta se poate lauda cu clasa de eficienta energetica A++, avand un consum de 258 kw/an si 2100 litri apa/an. Tinand cont de raportul calitate-pret excelent, eu personal o recomand cu incredere tuturor!

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *