Bosch SMS53E02EU – masina de spalat vase din categoria premium cu consum redus!

In urma petrecerilor pe care le organizezi acasa, fie ca vorbim despre aniversari, sarbatori sau mese in familie duminica, intotdeauna gaza este cea mai dezavantajata persoana. In primul rand pentru ca trebuie sa-i serveasca pe ceilalti, stand la dispozitia fiecarui invitat, iar mai apoi sa se ocupe de curatenie si implicit, de spalarea vaselor murdare. In aceasta privinta eu am gasit solutia, mi-am cumparat masina de spalat vase Bosch SMS53E02EU, iar lucrurile vin de la sine acum, deoarece singura mea responsabilitate este aceea de a le strage dupa masa si introduce in masina, programand-o sa spele in functie de gradul de mudarie.

Probabil multi ar spune ca un astfel de aparat electrocasnic reprezinta un moft si nu o necesitate, insa eu sunt de parere ca masina de spalat vase este indispensabila in ziua de astazi, rolul ei fiind la fel de important ca si cel al masinii de spalat rufe. Poti opta pentru un model cu pret accesibil verifica pretul, dotat cu capacitate mare de incarcare – 12 seturi, 5 programe eficiente si foarte rapide, 4 nivele de temperatura si tehnologie moderna si te asigur ca vei fi foarte multumita de raportul calitate-pret.

Bosch SMS53E02EU  din fata

Desi nu este incorporabila, o poti incadra cu usurinta in bucatarie alaturi de celelalte electrocasnice. Masina masoara 84.5 x 60 x 60 centimetri, are culoare alb, panou de comanda pozitionat frontal si mini display LCD, care iti pune la dispozitie informatii legate de ciclul spalarii: timpul ramas pana la finalizarea programului si etapa de spalare in curs de desfasurare.

Toate masinile de spalate vase Bosch beneficiaza un senzor special regasit in interiorul cuvei din inox, al carui rol este acela de a detecta automat greutatea incarcaturii pentru a adapta apoi consumul de resurse. Senzorul de incarcare asigura utilizarea optima a apei, chiar si pentru jumatati de incarcatura sau incarcaturi partiale, economisind apa si electricitate. Aceasta este o masina inteligenta, capabila sa se adapteze programului tau zilnic, de aceea iti pune la dispozitie functie de intarziere a incepereii programului de spalare.

Cu ajutorul sau vei putea pre-selecta programul la ora de pornire dorita, astfel incat tu sa poti gestiona ciclul spalatii intr-un mod confortabil, atat in timpul orelor de lucru, dar si pe parrcursul noptii. Pentru spalarea vaselor murdare ai la indeamana urmatoarele optiuni: rapid, auto, bio/eco, prespalare si program intensiv. Aparatul electrocasnic beneficiaza de protectie impotriva inundatiilor – opreste alimentarea cu apa in cazul in care senzorul detecteaza scurgeri sau pierderi accidentale, filtru auto-curatare, cosuri mari XXL reglabile pe inaltime, cos pentru tacamuri separat, sistem de protectie pahare si indicator pentru sare.

Imi place masina de spalat vase Bosch SMS53E02EU pentru ca este moderna, silentioasa si foarte economica – consuma 290 kw/an si 2660 litri apa/an, iar rezultatele pe care ti le ofera sunt cele pe care orice femeie si le-ar dori. Pentru toate acestea si pentru multe alte beneficii, recomand cu incredere tuturor acest model de top, mentionand ca cel mai avantajos pret al sau il veti putea gasi online la magazinul eMAG!

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *