Bosch SMI88TS05E – masina de spalat vase incorporabila din zona premium

Masina de spalat vase incorporabila Bosch SMI88TS05E are capacitate mare de incarcare, programe eficiente, tehnologie de ultima generatie si cele mai performante functii si sisteme, capabile sa-ti ofere intotdeauna cele mai bune rezultate! Este adevarat, pana in urma cu cativa ani, acest aparat electrocasnic era privit drept un moft pe care doar familiile instarite si-l puteau permite, insa astazi lucrurile stau total diferite, deoarece orice persoana dornica sa-si achizitioneze un astfel de ajutor in bucatarie o poate face!

Nu discutam chiar despre cel mai accesibil model, dar cu siguranta vorbim despre unul care isi merita banii verifica oferta curenta, datorita performantelor ridicate pe care ti le poate oferi. Masina are capacitate mare de 13 seturi, 8 programe, 6 nivele de temperatura si EcoSilence Drive – motor super silentios cu tehnologie brushless. Imaginile scos in relief designul modern al acesteia, iar dimensiunile reduse ce masoara doar 81.5 x 59.8 x 57.3 centimetri iti ofera posibilitatea de a o integra cu usurinta in mobila de bucatarie, deoarece este un model complet incorporabil.

Bosch SMI88TS05E din fata

Aceasta beneficiaza de cosuri silver XXL cu maner pentru extragere usoara, 6 suporturi pliabile pentru farfurii in sertarul superior, 2 suporturi pentru cesti in cosul superior, 2 suporturi pentru cesti in sertarul inferior, VarioFlexPro cu marcaje rosii de utilizare, AquaSensor – regleaza consumul de apa in functie de tipul si gradul de murdarire, utilizand fascicule de lumina pentru a gestiona clatirea, IntensiveZone – zona speciala pentru vasele cu grad ridicat de murdarie, care asigura o presiune de pulverizare mai mare si temperatura crescuta in cosul inferior, LoadSensor – senzor inteligent capabil sa recunoaasca nivelul de incarcare si sa adapteze timpul, cantitatea de apa si eneergie electrica in functie de aceasta si schimbator de caldura – trateaza paharele si portelanul pretioase cu deosebita grija si fara riscuri.

Masina are in dotare mai multe optiuni decat ti-ai putea tu imagina, iar fiecare dintre acestea are rolul sau bine stabilit, astfel incat la final sa-ti ofere vase curate si igienizate, fara a face risipa de apa sau de energie electrica. Cele mai importante programe pe care le vei putea intalni aici sunt urmatoarele: intensiv, rapid, auto, Bio/Eco, prespalare si HygienePlus – optiune noua ce poate fi activata in cadrul multor programe si garanteaza igiena maxima datorita curatarii antibacteriene. HygienePlus este ideala pentru persoanele cu standarde de igiena ridicate, de exemplu gospodariile cu copii mici sau suferinzi de alergii.

Avand in vedere faptul ca acest model a fost conceput pentru a se putea adapta programului tau incarcat, aici vei gasi si optiune pentru programare intarziata, care iti ofera posibilitatea de a amana inceperea ciclului de spalare cu pana la 24 de ore. De asemenea, pe lista optiunilor inteligente ar putea fi adaugate si urmatoarele: incarcare la jumatate, protectie impotriva inundatiilor AquaStop – opreste alimentarea cu apa in cazul in care senzorul detecteaza scurgeri sau pierdei accidentale, siguranta impotriva copiilor – blocheaza panoul de comanda pe toata durata functionarii, astfel incat cei mici sa nu ii poata deregla setarile, DosageAssist – asistare dozaj detergent, circuit electronic de regenerare a sarii de dedurizare, uscare cu Zeolite si sistem de protectie a paharelor.

Desi masina de spalat vase incorporabila Bosch SMI88TS05E are capacitate mare de incarcare, consumul acesteia nu este unul crescut, motiv pentru care specialistii au incadrat-o in clasa de eficienta energetica A+++ (consuma 211 kwh/an si 2100 litri apa/an). Pentru toate aceste functii si tehnologii moderne, dar si pentru performantele ridicate pe care masina este capabila sa ti le ofere, eu personal o recomand cu incredere tuturor! Consider ca isi merita banii, deoarece raportul dintre calitate si pret in cazul de fata este excelent!

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *