Bosch SMI58N95EU – masina de spalat vase incorporabila cu functii si dotari premium

Pentru ca tot suntem in luna decembrie, luna cadourilor, astazi m-am gandit sa discutam putin despre masina de spalat vase incorporabila Bosch SMI58N95EU. De ce? Simplu, pentru ca aceasta ar putea fi un cadou inspirat pe care i l-ai putea face sotiei tale pentru a-i usura munca sau daca esti femeie si n-ai astfel de asteptari din partea celor din familie, ti l-ai putea face singura! Din punctul meu de vedere, un asemenea aparat electrocasnic modern nu ar trebui sa lipseasca din nici o bucatarie, mai ales daca ai o familie destul de numeroasa!

Cu ajutorul masinii vei putea indeparta cu usurinta murdaria, urmele de arsura, dar si mirosurile neplacute, in cel mai scurt timp posibil! In cazul in care te tenteaza ceea ce eu iti spun si-ti doresti in viitorul apropiat sa-ti utilezi bucataria cu o masina de spalat vase de ultima generatie, recomandarea mea este sa ti-o achizitionezi online de aici verifica pretul, deoarece eu am gasit deja cel mai avantajos pret de pe piata! In plus, magazinul online pe care ti l-am sugerat, iti livreaza produsul gratuit, indiferent de localitatea in care te afli, in doar 24 de ore, impreuna cu certificatul de garantie valabil 2 ani de zile. Daca nu dispui de toata suma, poti opta pentru plata cu banii in rate lunare fara dobanda.

Bosch SMI58N95EU deschisa

Aceasta masina este incorporabila, masoara 81.5 x 59.8 x 57.3 centimetri, are capacitate de incarcare mare – 13 seturi, cosuri silver XXL reglabile pe inaltime, cos special pentru tacamuri, 2 suporturi pentru cesti si sertar Vario. Programele de spalare pe care le vei putea intalni aici sunt cele clasice, adica: intensiv – recomandat pentru vasele cu grad ridicat de murdarie, auto, Bio/Eco – consum redus de resurse, prespalare – poate fi utilizat inainte de inceperea programului propriu-zis si rapid.

In cazul in care nu ai suficient de multe vase murdare pentru a incarca masina la capacitatea ei maxima, poti opta pentru incarcare la jumatate, o optiune inteligenta care adapteaza consumul de apa, energie electrica, dar si durata de timp, in functie de cantitatea din interiorul cuvei.

O alta functie care sunt convinsa ca o sa te impresioneze poarta denumirea de AquaSensor. Aceasta regleaza utilizarea apei in functie de tipul si gradul de murdarire, folosind fascicule de lumina pentru a gestiona clatirea. In functie de particulele de alimente, reziduurile de grasime sau de detergent ramase la clatire, procesul de clatire este evaluat pentru a se aprecia daca trebuie continuat.

Bosch este o masina eficienta, rapid si foarte performanta, pe care sunt convinsa ca orice familie si-ar dori sa o aiba! Multumita optiunii de programare intarziata, ciclul spalarii poate fi intarziat cu pana la 24 de ore, astfel incat programul sa inceapa exact atunci cand tu iti doresti, indiferent daca esti sau nu acasa. Aceasta iti permite sa gestionezi aparatul in mod confortabil, la orice ora in timpul zilei, in timpul orelor de lucru sau in timpul noptii. Dupa pornirea programului, displayul indica exact timpul ramas.

Si pentru ca lista functiilor si programelor inteligente poate fi continuata, cred ca ar fi bine sa stii ce ar mai fi de mentionat: optiunea IntensiveZone ce poate fi adaugata mai multor programe, asigura o presiune de pulverizare mai mare si temperatura crescuta in cosul inferior, DosageAssist – asistare dozaj detergent, Aqua Sensor – detectarea gradului de murdarie a veselei si ajustarea automata a duratei de spalare, a consumului de apa si a temperaturii, protectie impotriva inundatiilor, sistem de siguranta impotriva copiilor, sistem de protectie a paharelor, circuit electronic de regenerare a sarii de dedurizare si sistem de spalare cu schimbator de caldura (Heat exchanger).

Masina de spalat vase incorporabila Bosch SMI58N95EU este moderna, frumoasa, eficienta si foarte economica. Aceasta este incadrata in clasa A++ si inregistreaza anual un consum de 262 kw si doar 1820 litri. O recomand tuturor cu incredere, deoarece raportul sau calitate-pret este excelent, iar cei ce vor alege sa o achizitioneze vor fi 100% multumiti de performantele sale!

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *